Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 24 вересня 2022, 08:16
8802
9

Словаччина U-21 – Україна U-21. Прогноз і анонс на гру відбору до Євро-2023

Які шанси побачити команду Руслана Ротаня на континентальному форумі?

| Оновлено 24 вересня 2022, 08:16
8802
9
Словаччина U-21 – Україна U-21. Прогноз і анонс на гру відбору до Євро-2023
УАФ

У п'ятницю, 23 вересня, молодіжна збірна України зіграє перший стиковий матч кваліфікації Євро-2023 проти Словаччини. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за Києвом.

Словаччина

Збірна Словаччини посіла третє місце в турнірній таблиці групи С відбору до Євро-2023. Потрапити до сітки плей-оф словаки змогли завдяки дискваліфікації збірної росії, яку залишили за бортом світового футболу після повномасштабного воєнного вторгнення в Україну.

  • Всі найяскравіші моменти матчу Словаччина U-21 – Україна U-21 доступні в режимі Live у нашому Telegram

У матчах групового етапу збірна Словаччини двічі обіграла Литву (3:1 та 2:0) та Мальту (4:0 та 3:1). Національну збірну Північної Ірландії словаки обіграли у домашньому матчі 2:1, а на виїзді поступилися 0:1. У єдиному зіграному поєдинку з командою країни 404 Словаччина поступилася 0:3. Дві поразки в пасиві словацьких соколів від переможця групи С – збірної Іспанії, причому обидві з однаковим рахунком 2:3.

У складі команди Ярослава Кентоша грають дев'ять легіонерів. Серед них варто виділити капітана збірної Петера Покорни, який представляє угорський «Фехервар», одноклубника Віктора Коваленка Дівіда Стрелеца, а також атакуючого хавбека нідерландського «Гронінгема» Томаша Суслова. Найкращий бомбардир збірної Словаччини – форвард Матей Труса, який забив дев'ять м'ячів, із них шість у кваліфікації.

Україна

Молодіжна збірна України розпочала підготовку до протистояння 15 вересня. Тренерський штаб Руслана Ротаня не зможе розраховувати на травмованих Руслана Нещерета та Владислава Супрягу – основних гравців команди. У першу збірну викликані Михайло Мудрик та Ілля Забарний, які за віком підходять для молодіжки та могли б допомогти команді вийти на Євро-2023.

Цього року команда Ротаня зіграла чотири матчі у груповому турнірі і жодного не програла. Українці всуху обіграли збірні Фарерських островів (4:0), Північної Македонії (4:0) та Вірменії (2:0). У матчі з переможцем групи Н, збірною Франції, «синьо-жовті» зіграли у результативну нічию (3:3), причому під час поєдинку програвали 1:3.

Збірна України U-21 вже зустрічалася із командою Словаччини нинішнього скликання. Минулого року суперники провели товариський матч, у якому перемогу святкували словаки (3:2). Варто зазначити, що тоді наші хлопці втратили перемогу, маючи перевагу у два м'ячі.

Прогноз

Збірній України цілком під силу пройти раунд плей-оф та вийти на чемпіонат Європи. Звичайно, легкої прогулянки підопічним Ротаня ніхто не гарантує. Словацька команда добре підготовлена ​​фізично, бореться до останнього, незалежно від суперника.

Орієнтовні склади

Словаччина U-21: Крайчирик – Ковачик, Месик, Тумма, Войтко, Покорни, Гоно, Бернат, Капралик, Ілько, Труса.

Україна U-21: Трубін – Сич, Сирота, Таловєров, Драмбаєв, Михайленко, Криськів, Судаков, Ванат, Назаренко, Кухаревич.

Parimatch
  • 2.55
  • 3.25
  • 2.85
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.44
  • 3.30
  • 2.67
Зробити ставку Зробити ставку

23 вересня, п'ятниця

Словаччина U-21 – Україна U-21
Жиліна. Стадіон «Под Дубньом». 19:00
СЛОВАЧЧИНА U-21 — УКРАЇНА U-21. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на регіональних телеканалах «Суспільного»
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Фанькин кот
А точно в наших воротах Трубин будет?
Злий Глобинець
Сподіваємось, що молодіжка зіграє краще за дорослу збірну. Адже у нас вже традиційно так повелося - молодь має більш вагомі досягнення. Як в Юнацькій Лізі УЄФА, так і на полях молодіжних Євро та ЧС.
Chystyi_stavok
Не думаю, що Трубін сьогодні гратиме, адже ще позавчора він провів матч проти Шотландії, а тому Ротань дасть йому відпочити. Місце у воротах у цьому матчі повинен на мою думку зайняти Мацапура.
umnuy2
муссолини недоделаный
TimurKhAI
Без Вивчаренко и Бондаренко начнём? Серьёзно?