Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 21 вересня 2022, 13:21
3508
4

Віталій МИКОЛЕНКО: «Готуватимуся до наступних ігор, сподіваюся, візьмуть»

Український футболіст прокоментував своє пошкодження

| Оновлено 21 вересня 2022, 13:21
3508
4
Віталій МИКОЛЕНКО: «Готуватимуся до наступних ігор, сподіваюся, візьмуть»
УАФ. Віталій Миколенко

Захисник збірної України Виталій Міколенко прокоментував своє пошкодження та повідомив, що не зіграє у найближчому матчі за національну команду:

«Мабуть, не зможу зіграти. Передігрове тренування я пропускаю і на матч не готуватимуся. Відчув дискомфорт наприкінці останньої гри у чемпіонаті. Провели дослідження вчора з лікарями, і сьогодні начебто все більш-менш добре. Готуватимуся до наступних ігор, сподіваюся, візьмуть.

У нас 24 гравці і на кожну позицію є 2-3 футболісти. Я не думаю, що буде великою проблемою замінити Зінченка, Бущана, Шапаренка. Ще Віктор Коваленко травмувався... Я гадаю, це не стане великою проблемою. Ми всі одна сім'я, одна команда. Тому все буде гаразд».

Зазначимо, що сьогодні, 21 вересня, збірна України з футболу зіграє із Шотландією у Лізі націй. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за Києвом.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
RoNIkyo
Та воно то так, тільки ж, блін, Віталя, ти граєш в сильному чемпіонаті і граєш добре. Ти нам був би дуже доречний. Виліковуйся!
BARA.bass
Что то все резко перед сборной получили травмы, и что самое интересное почти все сыграли последние игры в чемпионате, а на сборную так надо подлечиться. Совпадение скорей всего, но это очень плохо, без Зины и МИКОЛЕНКО, это основа, костяк команды.
olex.mykhailov
Скорішого одужання!
Анатолий Басов
Це не гравці не хочуть грати за збірну, це рейтинг цього турніру. Він нікому не потрібний. Свої чемпіонати розпочались і треба пробиватись до основи, а збірна це так, .ЧС просрали, за що битися.