Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1508
11

НЕСЕНЮК: «Важко згадати, коли Динамо мало такий безпорадний вигляд»

Керівник одного з департаментів столичного клубу – про поразку від АЕКа

НЕСЕНЮК: «Важко згадати, коли Динамо мало такий безпорадний вигляд»
ФК Динамо Київ

Керівник департаменту «Динамо» із роботи зі ЗМІ Микола Несенюк прокоментував поразку столичної команди у матчі другого туру групового етапу Ліги Європи проти АЕКа із Ларнаки (0:1).

«Аналізувати гру «Динамо» проти кіпрського АЕКа у другому турі групового турніру Ліги Європи неможливо. Тому що гри у команди не було. Нічого не виходило ані в захисті, ані у нападі. Важко пригадати, коли найкраща футбольна команда України, за яку продовжують уболівати мільйони українців, мала б такий безпорадний вигляд.

Остання справа – шукати виправдання. Такій грі виправдань бути не може. Для динамівців були створені всі можливі й неможливі, як на нинішній час, умови для підготовки. А вони з кожним матчем грають все гірше…

За два тижні, що є у «Динамо» до наступної гри, слід знайти причини кризи і спробувати їх усунути. Тому що не могли футболісти, які до цього показували цілком пристойний футбол, остаточно розучитися грати.

Над цим мають думати всі, хто причетний до команди, яка належить не лише її формальним власникам, а всій Україні, і від якої завжди чекають і будуть чекати яскравої гри та перемог. Думати спокійно і зважено, не вдаючись до крайнощів. Хочеться сподіватися, що ці роздуми дадуть потрібний результат. Інакше ніяк!» - написав Несенюк у фейсбуці.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Не продається». Жирона відмовилася вести переговори щодо трансферу Довбика
Футбол | 10 травня 2024, 17:50 1
«Не продається». Жирона відмовилася вести переговори щодо трансферу Довбика

Український форвард залишиться в клубі ще як мінімум на рік

Відомий план Анчелотті на фінал ЛЧ: Куртуа вийде в старті замість Луніна
Футбол | 10 травня 2024, 12:51 17
Відомий план Анчелотті на фінал ЛЧ: Куртуа вийде в старті замість Луніна

Наставник «Реала» не хоче змінювати переможний склад, але впевнений, що з Тібо шанси будуть вищі

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
время такое, что команде нужно выжить. Тренера лучше луческу сейчас никто не найдет.
Я думаю, не смотря на все свое упорство он все же придет к пониманию необходимости расставания с посредственными игроками (Сидорчук, Беседин, Кенжора, Кабаев, Шепелев) и начнет ставить в состав молодежь создавая новую команду.
Andrey_1992
ситуацію змінить тільки тренерська відставка і очистка половини команди, я як киянин тепер буду вболівати за Шахтар і Дніпро, їм респект!
a.fedorenko1953
Боже мій! Скільки пафосу від карм... тобто командного працівника ,  по відношеню до посередньої ,на сьогодні, команди. І мільйони прихильників , і  народна команда, і власність України.  Як це схоже виступи комуністиччних прапагандистів  минулого. 
Якщо і вболівають за ДК, так ,мабуть, більше за свої спогади за минулим , а не цю команду Суркисів.
Фанькин кот
Эй, Несенюк, а где твои боты подвальные, Фаня, Шпрот, Семирамидка, Эвил, Шевченко-Голяченко и прочие? Чё, денюжку на их писанину Сурки не выделяют, много в казино Монако просадили? Дык напрягись, выклянчи у хозяина на каждого по пятилитровке незамерзайки - они дружненько вашу ДыКу и отбелят, все её неудачи оправдают. Да и Суркисят заодно расхвалят на все заставки.