Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 вересня 2022, 21:23
1000
1

Нудна гра від Ворскли та Олександрії. Нулі на табло

Перше очко для полтавської команди

| Оновлено 12 вересня 2022, 21:23
1000
1
Нудна гра від Ворскли та Олександрії. Нулі на табло
УПЛ

«Ворскла» після поразок у перших трьох турах УПЛ перебувала у підвалі турнірної таблиці. Справи «Олександрії» складалися краще – команда розташовувалася на 7 місці.

Юрій Гура не став вигадувати щось нове і склад «Олександрії» залишився практично без змін: Бондаренко, Дришлюк, Кожушко вийшли в основі, тоді як Третьяков, Білошевський і Волошин опинилися поза складом.

У «Ворскли» не можна не відзначити вихід зі старту Василя Кравця на позиції лівого вінгера, хоча по ходу матчу його розташування на полі постійно змінювалося. Василь повернувся до УПЛ та провів перший матч з 2017 року. Саме в нього і був перший один із небагатьох гольових моментів у цьому матчі на 5-й хвилині. Удар Кравця метрів із 16-ти взяла на себе штанга воріт Білика. Через 2 хвилини «Олександрія» забила після кутового, м'яч встромив у сітку Валерій Бондаренко, але гол скасували після перегляду VAR. Як виявилося, був фол на захиснику «Ворскли» – Джоке Зайкові.

Після активного старту команди продовжили боротьбу, але моментів надалі було не дуже багато. Удар Бабогла для «Олександрії», перспективний простріл Феліпе для «Ворскли», на цьому все. До речі, наприкінці першого тайму відеотрансляцію матчу було перервано через технічні проблеми, що виникли з системою VAR. Перший тайм дограли без будь-яких натяків на взяття воріт.

На перших хвилинах другого тайму «Олександрія» була близька до голу. Після чудової атаки класно з прицілом під поперечину бив Кожушко, але Різник вдало парирував удар. Але не без відповіді залишилася «Ворскла». Після далекого крученого удару зі стандарту від Кравця м'яч мало не влучив у дальню «дев'ятку».

До кінця матчу моментів було небагато: удари Феліпе, Дришлюка та Мірошниченка, але все закінчилося нічим. На останній хвилині матчу був небезпечний випад від Сефері, але Білик перевів м'яч на кутовий, після якого пролунав фінальний свисток.

В основному гравці обох команд були з м'ячем у центрі поля зі спробами закинути його вперед. Часто все це закінчувалося нічим або неакцентованими ударами.

Полтавська команда знову не виграла, але набрала перше очко у чемпіонаті. Можливо, це стане стимулом для команди Скрипника у наступних матчах. «Олександрія» не змогла перемогти у другому матчі поспіль. Тривожний дзвінок для Гури?

Українська Прем'єр-ліга. 4-й тур

«Ворскла» – «Олександрія» – 0:0

Скляр (90+3) – Кожушко (59), Цуріков (65)

«Ворскла»: Різник, Зайков, Яворський, Пердута, Кравець (Бацула, 86), Скляр, Толі, Олійник, Феліпе, Сефері, Степанюк

«Олександрія»: Білик, Бабогло, Бондаренко, Мірошніченко, Цуріков, Дришлюк (Копина, 86), Демченко, Рибалка, Калітвінцев, Кожушко (Авагімян, 66), Кобзар (Волошин, 71)

Арбітр: Юрій Іванов

Cтадіон: «Минай-Арена» (Минай).

Ворскла – Олександрія – 0:0. Текстова трансляція матчу.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 03:30 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил