Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 вересня 2022, 12:58
1255
3

Ворскла – Олександрія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Чи наберуть полтавці перші очки у сезоні?

| Оновлено 12 вересня 2022, 12:58
1255
3
Ворскла – Олександрія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

У понеділок, 12 вересня, відбудеться матч 4 туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться полтавська "Ворскла" та "Олександрія". Гра пройде у Минаї на полі стадіону "Минай", початок – о 13:00.

Ворскла

Команда дуже невдало розпочала сезон. Полтавці вилетіли з Ліги конференцій, а у чемпіонаті країни стартували з трьох поразок. У першому турі "Ворскла" поступилася "Зорі" (1:3), після чого програла два матчі, в яких вела в рахунку. У грі з "Вересом" підопічні Віктора Скрипника відкрили рахунок у середині першого тайму, але пропустили за 9 хвилин до закінчення основного часу, а потім – і в компенсований (1:2). Відкрили рахунок полтавці і в матчі з «Металістом 1925», забивши гол «в роздягальню». Після перерви харків'яни відзначилися двічі, "Ворскла" зрівняла рахунок на 83 хвилині. І знову пропустила у компенсований час – 2:3.

Отож, "Ворскла" знаходиться в підвалі турнірної таблиці з нулем у графі "набрані очки". І, зрозуміло, це не може не тиснути на психіку футболістів, як і дві поразки у компенсований час. Мабуть, тренерському штабу слід наголосити на концентрації гравців. Адже команда створює моменти (у матчі з "Металістом 1925", наприклад, полтавці заробили два пенальті ще у першому таймі) та забиває у кожному матчі. А ось зберегти перевагу чомусь не може.

Олександрія

Команда Юрія Гури мала розпочинати чемпіонат поєдинком проти "Дніпра-1". Проте матч перенесли на листопад. Натомість "Олександрія" провела гру сьомого туру і в дербі здолала "Інгулець" (2:1). Потім з таким же рахунком обіграла "Минай", причому, на відміну від "Ворскли", олександрійці здобули перемогу, забивши вирішальний м'яч на другій компенсованій хвилині! Однак у третьому турі "Олександрія", хоч і відкрила рахунок у матчі з "Металістом", але потім пропустила тричі, причому харків'яни з 35 хвилини грали в меншості.

Таким чином, "Олександрія" набрала 6 очок у трьох поєдинках і знаходиться у середині турнірної таблиці. Команда створює достатньо моментів, забила вже п'ять м'ячів (більше лише на рахунку "Зорі" та "Металіста"). Напевно, у поєдинку з "Ворсклою" футболісти спробують продовжити забивну серію, та й 3 очки захочуть заробити.

Статистика команд

Суперники провели між собою багато матчів. А вперше зустрілися ще 1962 року у рамках Класу "Б" чемпіонату СРСР. "Шахтар" (Олександрія) та "Колгоспник" (Полтава) зіграли внічию (2:2) у турнірі за 29-39 місця зони УРСР. У підсумку "Шахтар" посів 31 місце, а "Колгоспник" завершив турнір на 34 рядку.

Щодо УПЛ, то команди між собою провели 19 поєдинків. І найчастіше – 8 разів – перемагала "Олександрія". На рахунку полтавців 6 перемог, 5 матчів завершилися внічию. "Ворскла" забила 22 м'ячі, "Олександрія" 25. Остання зустріч відбулася у жовтні минулого року. Полтавці здобули виїзну перемогу (2:1), а "Олександрія" закінчувала гру в меншості.

Прогноз на протистояння

Букмекери надають перевагу номінальним господарям. Ризикнемо припустити, що «Ворскла» нарешті набере перші очки в сезоні. Але й «Олександрія» без забитих м'ячів із поля не піде. Наш прогноз – 2:1 на користь полтавців.

Орієнтовні склади:
"Ворскла":
Різник, Мельничук, Зайков, Челядін, Пердута, Олійник, Толі, Скляр, Сефері, Марлісон, Степанюк.
"Олександрія": Білик, Цуріков, Бабогло, Білошевський, Мірошниченко, Демченко, Авагімян, Рибалка, Кожушко, Бондаренко, Калитвинцев.

12 вересня, понеділок

«Ворскла» – «Олександрія»
Минай. Стадіон «Минай». 13:00
ТБ-трансляція платформа Setanta Sports
Арбітр: Юрий Іванов (Донецька обл.)
ВОРСКЛА - ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1

Parimatch
  • 2.2
  • 3.6
  • 3.1
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.220
  • 3.600
  • 3.088
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Ворскла ще одна поразка і цього і Скрипника вигнати
Ivan Vismutenko
После победы Александрии пан Скрипник может возглавить Кривбасс потому что Вернидуб уже не хочет в УЕФА играть
igor shmuylo
Ворскла обратно проиграет, скрыпник со своими экспериментами доведет до дна.