Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
7263
3

«Якщо клуб так вирішить». Вернидуб готовий до звільнення з Кривбасу

Не найкращий старт сезону

«Якщо клуб так вирішить». Вернидуб готовий до звільнення з Кривбасу
ФК Кривбас

Наставник «Кривбасу» Юрій Вернидуб готовий до звільнення, якщо керівництво клубу ухвалить таке рішення. Команда у стартових чотирьох турах набрала 1 пункт і не забила жодного голу.

- Якщо керівництво клубу скаже, що… так сказати… То я до цього готовий. Якщо у мене не буде виходити, то я готовий… Хоч у мене і контракт. Потиснули один одному руки й пішли далі. У житті все буває. Я – тренер. Сьогодні я десь там, високо, а сьогодні – низько. Це життя. Й так може статися у кожного футболіста. Ставлюсь до цього нормально. Наразі керівництво принаймні довіряє. Працюю, а якщо скажуть мені, ні, - не буду працювати.

Так, зараз дуже важко, але треба все переосмислити. Й виводити команду з цієї «ями», можна так сказати. Це першочергове завдання. Завдання наразі одне: впоратись із цим тиском та вийти на новий рівень, який дозволить починати набирати очки та перемагати.

- Як прокоментуєте те, що у перших чотирьох турах «Кривбас» не забив жодного мʼяча та як плануєте вирішувати цю проблему у подальшому?

- Це велика проблема, що не забиваємо. Для того, аби забити, потрібне бажання й бігти вперед. Наразі, на жаль, я не бачу того, аби хотіли забити. Так, на нашому боці контроль мʼяча, але тільки контроль нікому не дає шансу виграти. Тренуємо одне, а виходимо та граємо у інше. Вважаю, потрібен час. На зборах, бачите, забивали, все було добре, а тут не виходить поки.

- На такий старт ви точно не розраховували?

- Будь-який тренер не розраховує на такі результати. Таке може наснитись тільки у дуже поганому сні. Треба сідати й аналізувати причини. Наприклад, дуже мало швидкості на флангах, чомусь боязко підключаються до атак наші крайні захисники. Ну і, найважливіше, нема поки гравця у центрі поля, який може звʼязати гру чи ризикнути та віддати гостру передачу.

Оцініть матеріал
(74)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо
Інші види | 25 квітня 2024, 20:47 3
Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо

23-річна українка в Загребі послідовно здолала 5 суперниць

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 5
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
Хай Юзік уже тренувати починає !
Октавий Фландрийский
Я бы на месте Вернидуба выбрал что-то одно - или Родину защищать на передке, или команду тренировать... А то как-то не серьезно получается,  до обеда на фронте, а после обеда - тренировать команду. Бред какой-то... Все деньги не заработаешь.
Ivan Vismutenko
UEFA   
  Это вам  же не афро  -  бразильский чемпион пмр