Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 вересня 2022, 07:16
1064
2

Верес мінімально обіграв Кривбас

Долю матчу вирішив постріл Дахновського

| Оновлено 11 вересня 2022, 07:16
1064
2
Верес мінімально обіграв Кривбас
facebook.com

Команди, які зійшлися на НСК «Олімпійський», мали чималий досвід протистояння між собою. Однак останнє їхнє протистояння відбулося вже дуже давно, у минулому столітті. І статистика говорила аж ніяк не на користь «Вереса»: 23 перемоги «Кривбасу» та 14 нічиїх у 52 поєдинках. Мало того: на полі «Кривбасу» команди провели 26 поєдинків і жодного разу в цих матчах не перемагав «Верес»!

Проте зараз ситуація зовсім не та. У країні – війна, і «Кривбас» домашні зустрічі проводить у Києві. Дебютант Прем'єр-ліги приймав рівненську команду під дощем – і зазнав першої «домашньої» поразки від «Вереса».

Команди розпочали гру на рівних, але незабаром ініціативу перехопили гості. І до середини першого тайму вийшли вперед. Удар Дахновського з-за меж штрафного майданчика був не тільки ефектний: м'яч «зняв павутинку» з ближньої дев'ятки – 1:0!

Після цього гості навмисно віддали ініціативу, зосередившись на обороні. І слід сказати, що тактика спрацювала на всі 100! Гравці «Вереса» після голу завдали лише один удар у площину воріт суперника, однак і «Кривбасу» багато чого не дозволили створити.

Наприкінці матчу номінальні господарі спробували вирвати нічию. Або хоча б забити свій перший гол в елітному дивізіоні у 21 столітті. На жаль, нічого не вийшло.

«Кривбас» з одним балом і «нулем» у графі «забиті» знаходиться біля самого дна турнірної таблиці. Так, нижче – «Динамо», але у киян два матчі у запасі. У «Ворскли» теж немає очок, зате 4 забиті м'ячі. Загалом усе йде до того, що дебютант УПЛ має опинитися в зоні вильоту. Щодо «Вереса», то команда демонструє просто неймовірний старт сезону. 9 балів у чотирьох матчах (причому всі були гостьовими!) – чудовий результат. На даний момент команда вийшла на друге місце у турнірній таблиці. Так, потіснити її можуть відразу три клуби, але для цього їм треба буде постаратися!


Українська Прем'єр-ліга. 4-й тур.

«Кривбас» – «Верес» – 0:1

Дахновський (28).

Вернидуб (32), Татарков (43), Стецьков (49) - Вовченко (45+2), Дахновський (66), Сергійчук (86).

«Кривбас»: Кліщук, Вернидуб, Татарков (Семотюк, 83), Стецьков, Якімець, Семенов, Хомченовський (Кораблін, 36), Шевченко (Понєдєльнік, 46), Волошин (Задерака, 82), Хобленко, Устименко.

«Верес»: Когут, Гагун, Мірошник, Вовченко, Є. Пасіч (Квасний, 75), Кльоц, Кучеров (Курко, 90), Дахновський (В. Шарай, 75), Лебеденко (С. Шарай, 90), Г. Пасіч, Гайдучик (Сергійчук, 71).

Стадіон: НСК «Олімпійський» (Київ).

Рефері: Дмитро Кривушкін (Харків).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
Верес молодець.А суддя.. м'яч летит в ворота Кривбасу влучае в витягнуту руку захисника...показуе на кутовий.І не треба дивуватися .що наших суддів не беруть на ЧЕ та ЧС