Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 вересня 2022, 10:26
8436
28

Перервано серію невдач. Динамо з мінімальним рахунком обіграло Львів

Кияни перервали свою програшну серію

| Оновлено 12 вересня 2022, 10:26
8436
28
Перервано серію невдач. Динамо з мінімальним рахунком обіграло Львів
УПЛ

Футболісти «Динамо» підійшли до чергового матчу УПЛ далеко не у найкращому психологічному стані. У п'яти поєдинках кияни зазнали поразок, а минулого четверга пропустили вирішальний гол від «Фенербахче» у компенсований час. До того ж, після матчу у Стамбулі до лазарету команди потрапили Бущан та Шапаренко, які є без перебільшення ключовими гравцями нинішнього складу «біло-синіх». Тренерський штаб Мірчі Луческу не став ставити експерименти, а замінив травмованих футболістів прогнозовано: Денис Бойко зайняв місце у воротах, а у центрі поля вийшов Шепелєв. Зміни торкнулися і флангів оборони «Динамо», де було довірено діяти Вівчаренку та Тимчику.

Щодо команди Олега Дулуба, то львів'яни перебувають у процесі становлення оновленої команди. І виходить це у них досить непогано: «Зоря» лише на останніх хвилинах зуміла вирвати у «левів» перемогу, а з «Кривбасом» львів'яни зіграли внічию.

Одразу після стартового свистка номінальні господарі заволоділи територіальною перевагою, намагаючись розхитати оборону суперників. Львів'яни сконцентрували великі сили на своїй половині поля та цілком непогано справлялися із руйнуванням атак «Динамо». У киян проглядалася відсутність конструктиву на завершальній стадії. І все ж таки, «біло-сині» ледь не відкрили рахунок після стандартного положення. Розіграш штрафного на правому фланзі завершився навісом Циганкова, і Бурда ударом головою пробив трохи невлучно.

Львів'яни грамотно оборонялися, але водночас допускали втрати у безпосередній близькості від свого штрафного майданчика. І якщо Васильєв свою помилку виправив ціною фолу та жовтої картки, то потім динамівці зуміли покарати за необачність своїх суперників. Львів'яни втратили м'яч у центрі поля, і стрімкий випад «біло-синіх» завершився передачею Циганкова на Буяльського, який пробив повз голкіпера.


Фото - УПЛ

Після перерви «леви» почали цілеспрямованіше будувати свої наступальні дії, але створювати загрози воротам «Динамо» у них не виходило. Водночас кияни отримали трохи більше простору та періодично загострювали ситуацію. Продемонструвати свою реакцію Іллющенкова змусив Кабаєв, який завдав удару з-за меж штрафного майданчика.

Мінімальне відставання залишало шанс львів'янам вирвати нічийний результат, але по-справжньому гольових можливостей гості так і не створили. Єдиний удар у площину воріт Дениса Бойка абсолютно не завдав проблем голкіперу «Динамо». Кияни особливо не демонстрували наміру збільшити свою перевагу, а спокійно довели матч до переможного закінчення. Адже переможний результат сьогодні для динамівців був на першому місці. Таким чином, «Динамо» перервало свою п'ятиматчеву програшну серію.


Фото - УПЛ

Після тритижневої паузи в українському чемпіонаті кияни зустрінуться з «Минаєм» у гостьовому поєдинку, а «Львів» удома зіграє з «Дніпром-1», який ще не втрачав очок у поточному турнірі.

Українська Прем'єр-ліга. 4 тур.

«Динамо» – «Львів» – 1:0

Буяльський (32)

Ванат (86) – Васильєв (21), Бусько (25), Вовкун (47), Грисьо (81)

«Динамо»: Д.Бойко, Вівчаренко (Дубінчак, 61), Бурда, Забарний, Тимчик (Караваєв, 61), Сидорчук, Шепелєв (Андрієвський, 67), Буяльський, Кабаєв, Циганков, Гармаш (Ванат, 78).

«Львів»: Ільющенков, Вовкун, Муравський, Грисьо, Бусько, Шишка (Крушинський, 46), Васильєв (Якимів, 46), Мильченко, В.Бойко, Мишенко (Бугай, 55), Нич (Ременяк, 62; В.Михайлів, 82).

Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)

Стадіон «Арена Львів» (Львів)

ДИНАМО - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(55)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 28
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Ну дальше календарь поменяется и Шахтеру придется встречаться с более сильными командами, пока фаворит Днепр, он сбалансирован более
avk2307
Победа, да. Она необходима, но уровень игры конечно мягко говоря не очень.
С выходом Ваната,Караваева чуть быстрее,но.....
В ЛЕ с киприотами надеюсь еще потягаемся, но сомнения есть.Хотя тут от тактики киприотов будет зависеть, если они будут играть на параллельных курсах, то есть шансы,а если станут в защиту, то как со Львовом будет
Igorrr
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Remark
Игра, конечно, желает быть лучшей! Да и реализация хромает. Но, как говорил классик - игра забывается, а результат остается.
Igor Jones
Дуже слабо для Динамо (((
Igorrr
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nick07
в принципі очікувано, тепер ще й паузу головне використати успішно для посилення гри.
ну і успіхів в ЛЄ, пора вже перемагати
avk2307
Ничего не поменяется, такой уровень команд сейчас. Шахтер из ничего добіл победу над Кривбасом, Динамо над Львовом.Лидеры сдулись, остальные остались на том же уровне почти. Нет игроков,которые индивидуально могут что то,они ушли ,Мудрик исключение и все
Владислав Рейский
Что-то ДК в этом сезоне не впечатляет, пора уже что-то менять, наверное 
bolelschik
Я уже как-то писал, что Бойко нельзя доверять вводить мяч в игру. После его вбрасывания или выбивания всей команде приходится самоотверженно бороться, чтобы соперник не забил. Нужно защитнику выбивать в поле. Бойко отдает мяч сопернику
Inseption
Львов и Черноморец слабые 
KOT
Раньше такие матчи заканчивались  бы 5-0 либо, 3-0. Сегодня это победа с трудом 1-0 от которой дергается глаз, обожаю наш футбол
igor shmuylo
Ето трудно  назвать игрой, игра ниже плинтуса . Даже зоря и Днепр показывает лучший футбол 
Злий Глобинець
Динамо з першою вимученою! А то я грішним ділом подумав, що ДК взагалі випаде з конкуренції за "золото".
Аргумент
Ну с такой игрой как у Динамо ,только и бороться  с Львовом и Ингульцом чтобы не вылететь в первую лигу. 
Дима Климов
мда "якщо це "перервали серію невдач" ( не в обіду ФК Львів) , то з АЕК ( наприклад ) треба десь на 0-0 ( як кращий результат ) чекати) задовбали мільйонери