Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
8019
19

Динамо – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

З кадровими втратами та без очок

Динамо – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо Київ

У рамках 3-го туру Української Прем'єр-ліги київське «Динамо» зустрінеться зі «Львовом». Суперники займають сусідні місця на дні таблиці і, безперечно, мають намір зайнятися виправленням турнірної ситуації. Особливо це стосується киян, які ставлять найвищі цілі у чемпіонаті. Майбутній поєдинок стане номінально домашнім для «біло-синіх», адже він пройде на «Арені Львів».

Динамо

Київський клуб перебуває у дуже незавидному становищі, яке стосується як ігрових показників команди, так і психологічного стану футболістів. «Динамо» програло п'ять матчів поспіль з різницею м'ячів 3:13. Минулого мід-віку підопічні Мірчі Луческу могли вивезти цілком прийнятну нічию зі Стамбула, але пропустили вирішальний гол у компенсований час. Таким чином, «Динамо» вперше за часи незалежності України програло в п'яти офіційних матчах поспіль. У двох поєдинках чемпіонату кияни зазнали поразок від «Дніпра-1» та «Зорі».

До всіх бід «біло-синіх» додалася катастрофічна кадрова ситуація. У поєдинку проти «Фенербахче» не приймали участь травмовані Бесєдін та Ванат, також не потрапили до заявки Забарний та Попов. На вістрі атаки київської команди грав Гармаш, а наприкінці стамбульської зустрічі там вимушено діяв номінальний захисник Кравченко. Матч на «Шюкру Сараджоглу» ще більше посилив кадровий дефіцит «Динамо»: до лазарету команди потрапили Шапаренко та Бущан – ключові футболісти «біло-синіх». Отже, тренерському штабу Луческу належить вирішити непросту головоломку: як з гідністю вийти з ситуації, що склалася. Цілком можливо, у протистоянні зі «Львовом» дебютує ямайський новачок киян Кахім Перріс, який з лави запасних спостерігав за поєдинком у Стамбулі.

Львів

Львів'яни у проведених двох матчах нового чемпіонату зуміли набрати одне очко. Сталося це минулого туру, коли «Львів» зіграв у нульову нічию з криворізьким «Кривбасом». Та й у поєдинку проти «Зорі» підопічні Олега Дулуба були дуже близькими до нічийного результату, пропустивши вирішальний гол на останніх хвилинах.

Склад львівського клубу порівняно з минулим сезоном суттєво оновився: у команду прийшли новачки, більшість із яких раніше грали у Першій лізі. Один із них, Віталій Бойко (перейшов до «Львову» у статусі вільного агента), вже встиг відзначитись результативним ударом в УПЛ (у ворота «Зорі»).

У поєдинку проти «Динамо» львів'яни намагатимуться перервати свою чотириматчеву безвиграшну серію у Прем'єр-лізі (2 нічиї та 2 поразки). Перший гол киян у недільному матчі, якщо такий відбудеться, стане для «Львова» 100-м пропущеним гостьовим голом у чемпіонатах.

Статистика зустрічей

«Динамо» та «Львів» провели 13 очних дуелей – 10 перемог «біло-синіх», 2 вікторії «левів», 1 нічия, різниця м'ячів 10 – 3. В останніх семи протистояннях команд перемогу незмінно здобували кияни. Попередня зустріч суперників відбулася у жовтні минулого року, і в ній кияни здобули перемогу з рахунком 4:1. У тому поєдинку львів'яни відкрили рахунок (з пенальті результативним ударом відзначився Чир'як), але надалі забивали лише динамівці (Буяльський, Циганков та дубль Гармаша).

Прогноз на протистояння

Обом командам конче необхідно поповнювати свій очковий багаж, тому на полі «Арени Львів» очікуємо на вперту боротьбу за результат. І все ж, спрогнозуємо, що розчаровані серією невдач кияни зможуть здобути першу в новому чемпіонаті перемогу, незважаючи на кадрові втрати.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бойко, Дубінчак, Сирота, Бурда, Кендзера, Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Кабаєв, Циганков, Гармаш.

«Львів»: Ільющенков, Бусько, Якимів, Муравський, Шишка, Бойко, Мільченко, Васильєв, Грисьйо, Нич, Бугай.

Parimatch
  • 1.19
  • 6.80
  • 15.5
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.20
  • 6.80
  • 14.5
Зробити ставку Зробити ставку

11 вересня, неділя

«Динамо» – «Львів»
Львів. Стадиін «Арена-Львів». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО – ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр - Олександр Омельченко (Слов'янськ)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
cerik66
О як адміни потерли Динамівські коментарі,їх обурило що ображають донецьких?А як же коментар лавочкіна на образу Динамо,чи це інше?
Igor_Avtoigor
Админы спорт юа вас устраивает эти два дыбила Лавочник и Фанькин кот, то что они тут строчат сутками херню всякую далёкую от футбола??! Срут везде на всех ветках. Куда вы мать вашу смотрите?!
mayakovskiy1
Очень нравится что фаны ДК верят в команду даже несмотря на 5 позорнейших влетов подряд, три из которых мордой об газон.  Тем не менее судя по комментам фаны ДК уверены в победе над прямым конкурентом в зоне вылета. Это похвально.
mayakovskiy1
Ну что, думаю Динамо вполне может и зацепится за ничью с Львовом. Львов безусловно фаворит, выше в таблице, но у Динамо если попрет  вполне могут навязать борьбу. Тем более Динамо очки важнее. Рух выиграл вчера и оторвался от ДК в зоне вылета
Аргумент
Батальйон Монако  на місці, суркіс може спати спокійно
Фанькин кот
Е-мое, такой шикарный прогноз удалили. Админы, вам не стыдно?
Лавочкин
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ivan Vismutenko
Надеюсь до отставки Луческу не дойдёт ведь нам уже как родной