Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 вересня 2022, 10:26
3908
6

Чергова перемога в УПЛ. Дніпро-1 в Ужгороді впевнено переміг Металіст 1925

Дніпровська команда продовжує йти у чемпіонаті без втрат

| Оновлено 12 вересня 2022, 10:26
3908
6
Чергова перемога в УПЛ. Дніпро-1 в Ужгороді впевнено переміг Металіст 1925
СК Дніпро-1

Перед матчем обидві команди в УПЛ ще не знали гіркоти поразок, але ситуація була різною. «Дніпро-1» йшов з стопроцентною кількістю очок, маючи гру в запасі, а «Металіст 1925» провів всі три гри, але набрав тільки п'ять очок.

Очікувалося, що Кривенцов постарається взяти очки і в цьому матчі. Але для цього треба було забивати. Олександр Кучер вирішив зупиняти суперників оновленою лінією захисту - і якщо до Сарапія в центрі ми вже звикли, то Амаша зліва не очікував ніхто.

Як і годиться фаворитам, дніпровська команда забрала м'яч під свій контроль. Явних гольових моментів не було досить довго, але періодичні закидання на Довбика тримали в тонусі харківську оборону, в якій сьогодні дуже невпевнено виглядав Курило. Артем зрештою акліматизувався на полі і почав пристрілку. Як мінімум двічі він міг відзначитися ще в середині першого тайму, але обидва рази не влучив у рамку - спершу з розвороту з лінії штрафного, а потім справа після того, як розхитав захисника.

Фото - СК Дніпро-1

В схожому до другого епізоду Довбика стилі міг відкрити рахунок і Гуцуляк, але теж не влучив у рамку. А тоді в Артема виник, мабуть, найгостріший момент. Піхальонок розумним пасом закинув у штрафний і форвард бив в дотик - на кілька сантиметрів мимо лівої штанги.

А що «Металіст 1925»? Реальна нагода відзначитися була в Бичека, але той після скидки Капінуса справа від лицьової (забігаючи наперед, так харків'яни самі пропустили третій гол) дуже довго чи то приймав рішення, що робити, чи то готував удар, внаслідок чого захисник спокійно його заблокував.

Здавалося, що невисокий темп гри продовжиться і після перерви. Але буквально за перших хвилин 10 команди по черзі створили три небезпечні моменти - спершу неточно пробив Назаренко, тоді Борячук не реалізував вихід на воротаря під гострим кутом (Бичек не встиг на дальній штанзі підставити ногу), а потім ефектна атака дніпрян закінчилася скидкою Довбика на Рубчинського і дуже неточним ударом останнього.

Фото - СК Дніпро-1

Артем ще раз скидав партнеру, на цей раз Назаренко бив, здавалося, без шансів, але Мозіля підстрахувала штанга. Ненадовго - після подачі кутового ніхто не завадив Адамюкові смачно ввігнати м'яч в сітку. Рахунок був відкритий, «Металістові 1925» треба було розкриватися.

І номінальні гості побігли вперед, за що відразу поплатилися - Довбик втік на побачення з Мозілем і легко проштовхнув м'яч мимо того. Відчайдушний підкат захисника не допоміг.

Фото - СК Дніпро-1

В грі, мабуть, все стало ясно. Ігровий час отримали Горбунов, Балулі, Громов і Когут, причому двоє останніх оформили для «Дніпра-1» третій гол. Як було написано вище, пас від лицьової під удар з лінії воротарського майданчика закінчився голом Громова.

3:0 - «Дніпро-1» в чемпіонаті йде з стовідсотковим результатом. Було б непогано, якби підтягнулися кращі результати в єврокубках. А для харків'ян нічого страшного не сталося, вся боротьба ще попереду.

«Дніпро-1» - «Металіст 1925» - 3:0.

Адамюк, 62, Довбик, 66, Громов, 88.

Танчик, 33.

.«Дніпро-1»: Валеф - Танчик, Адамюк, Сарапій, Амаш - Бабенко - Гуцуляк, Піхальонок (Балулі, 79), Рубчинський (Громов, 71), Назаренко (Когут, 71) - Довбик (Горбунов, 85).

«Металіст 1925»: Мозіль - Жичиков, Безуглий, Курило, Рудавський - Мартинюк (Д. Кравченко, 71), Габелок - Капінус (Вачіберадзе, 67), Бичек (Р. Русин, 71), Ременюк - Борячук.

Арбітр: Олексій Деревінський (Хмельницький).

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

ДНІПРО-1 - МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ya-Legenda
Всі так плювалися на бразильського голкіпера (включаючи і мене) А він вже третій тур тримає ворота на замку! Диво)
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Злий Глобинець
Як я і писав учора Тепер ще б справжній Металіст переграв Колос
І хай звершиться запекла боротьба за чемпіонство між Шахтарем, Дніпром та Металістом!
Як у старі добрі часи. 
Remark
Днепр победил свой фарм-клуб. Ничего из ряда вон происходящего не произошло.