Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 15 вересня 2022, 08:39
4289
16

Ігор СУРКІС: «Команда підсіла, але Луческу виведе Динамо із кризи»

Президент «Динамо» жорстко поговорив із гравцями після матчу з «Фенербахче»

| Оновлено 15 вересня 2022, 08:39
4289
16
Ігор СУРКІС: «Команда підсіла, але Луческу виведе Динамо із кризи»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс розповів про прикру поразку «Фенербахче» (1:2) та про майбутнє головного тренера Мірчі Луческу.

«Були сказані й жорсткі слова, і я намагався заспокоїти їх. По-перше, низка травм, по-друге, форсовано готував команду Містер. Він і всі ми мріяли потрапити до Ліги чемпіонів, але не вийшло. Зараз команда підсіла, треба вийти з цього, і буде повний порядок.

Абсолютно є довіра до Луческу, він досвідчений тренер, і він виведе команду [з кризи] найближчим часом. Дай боже, що найближчі ігри будуть вдалими, хоча я знову-таки кажу, що півкоманди травмовано, але якщо вони будуть вдалі, то після перерви на збірні піде значно легше», – сказав Суркіс.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zhyr
Про травми така собі відмазка. Шапаренко і Бущан травмувалися в останьому матчі. До того ж Бущан провів його весь. Попов не такий вже й незамінний основний. Забарний пропустив 1 матч. А програли 5 підряд.
А от те, що втративши десь 5 футболістів на лівому фланзі, підписали 2-х (і то одного ледь не в останній момент) викликає питання до президента клубу і селекційного відділу. Та й на правому фланзі не все так впевнено, враховуючи травматичність Циганкова (ще й не ясно, як в нього з мотивацією). Чи вони планували Караваєвим зачинити всі позиції?)))
KIEWADIM
Динамо нечего ловить, Пока сукис у руля ...
Remark
Игорёк, а где же "в-третьих"?
По двум первым пунктам вопросов нет. Все согласны с травмами и с форсированием физ подготовки. Но! Если была задача (или мечта попасть в ЛЧ), то где в-третьих - приобретения футболистов на проблемные позиции. Я бы согласился, что невозможно сейчас купить игроков в Украину, если бы не было примеров обратного. Те же Днепр, Шахтер как то заманили в Украину даже во время войны игроков, а вот со стороны Динамо основное усиление было только с Ю-19.
П. С. У каждого бывают взлеты и падения + у нас стал вообще не прогнозируемый чемпионат в этом году (тут дикий аутсайдер может теперь легко выграть у лидера и забить 3 мяча, например. Шахта еле побеждает уже который матч в УПЛ и т.д.). Поэтому, думаю что все образумится, особенно учитывая то, что Луческу как тренер точно не физрук; какой-то подход в команде всё-таки найдет.
Ivaś Tovarnytskyy
Не розумію ніяк, на якого грома віддали Русина, коли проблема із нападниками.
Gargantua
Игореша, лезь в тумбочку и делай трансферы!
Владислав Рейский
Хм, тут как бы встряска нужно, хотя если дед свалит на отдых, то хоть бы уже физруков не ставил. Хотя того же Костюка могли б и попробовать шоб ещё молодежи больше играло 
kadaad
Думаю, что Луческу себя уже исчерпал в Динамо. Его неадекватные составы на каждую новую игру тому подтверждение! Выпустить Гармаша в центр нападения имея Ваната, это уже верх идиотизма!
Весняна Сова
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил