Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 11 вересня 2022, 10:40
1589
0

ШЕЛАЕВ: «Результат Динамо у Стамбулі варто визнати закономірним»

Екс-півзахисник збірної України - про матчі Динамо та Дніпра-1 у єврокубках

| Оновлено 11 вересня 2022, 10:40
1589
0
ШЕЛАЕВ: «Результат Динамо у Стамбулі варто визнати закономірним»
ФК Динамо Київ

45-річний Олег Шелаєв, який у кар'єрі серед іншого грав за Зорю, Шахтар, Дніпро та Металіст, розповів про проблеми, з якими зіткнулося Динамо у грі 1-го туру Ліги Європи з Фенербахче (1:2), а також віддав належне гравцям Дніпра-1, незважаючи на поразку команди від АЗ (0:1) у матчі Ліги конференцій.

«У світлі невдалих ігор Динамо в чемпіонаті України у команди намітилося погане психологічне тло. Зараз у команди спад – і фізичний, і емоційний. До матчу в Стамбулі динамівці підходили з масою проблем. Одна з них – відсутність нападника. Легіонери до нас не поїдуть, а якісного українського форварда знайти складно. Проблема форварда у Динамо давно, вже більше року, але її вирішити поки не вдалося.

Якщо проаналізувати перебіг всього поєдинку, то варто визнати результат закономірним. Турецька команда награла на перемогу. Буває, що та чи інша команда з поганою грою досягає переможного результату, але це буває рідко. Безперечно, важко прийняти той факт, що динамівці пропустили вирішальний м'яч у компенсований час. Це болісно сприймається всіма.

Дніпро-1? Зважаючи на співвідношення сил, то дніпряни показали гідний футбол. Підопічні Олександра Кучера зіграли дуже організовано, не даючи вільних зон супернику. Видно, що тренерський штаб дніпрян добре вивчив гру супротивника. Гравці мали мало простору. Чи не єдиний момент вони й реалізували. Вважаю, що футболісти Дніпра-1 поступово вкотилися у сезон. Переможні матчі в українській Прем'єр-лізі їм у цьому допомогли.

АЗ сіявся з першого кошика під час жеребкування. Безумовно, голландці хочуть пройти далі у Лізі конференцій, проте вони найчастіше у груповому турнірі не грають на своєму максимумі. Їхній тренер може робити ротацію. А ось у Дніпра-1 мотивація просто зашкалювала. Усі хлопці хотіли довести Кучеру, що вони гідні грати у стартовому складі», – поділився думкою Шелаєв.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.