Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 вересня 2022, 16:22
2037
3

Рух – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Битва полюсів турнірної таблиці

| Оновлено 09 вересня 2022, 16:22
2037
3
Рух – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Рух Львів

У п'ятницю, 9 вересня, у Львові на стадіоні «Україна» відбудеться матч четвертого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють львівський «Рух» та луганська «Зоря». Стартовий свисток рефері прозвучить о 17:00 за київським часом.

Рух


Початок сезону для львівського «Руху» видався гіршим нікуди, оскільки колектив зазнав поразок у всіх трьох попередніх зустрічах, унаслідок чого міцно засів на останній сходинці турнірної таблиці. Утім, перебувати по сусідству з київським «Динамо» та полтавською «Ворсклою» ніколи не вважалося справою негідною, тому «жовто-чорні» ще можуть надолужити втрачене найближчим часом. Якщо дивитися на ситуацію під ширшим кутом, то календар неабияк зіпсував футболістам Леоніда Кучука стартовий період нового футбольного року.

У ситуації, коли перед кожним новим туром ми говоримо про вікно можливостей для команд середньої руки зразка минулих років, «Рух» просто не має шансів скористатися відрізком на старті нового року, коли фаворити ще не встигли набрати хід і компенсують нестачу ігрової практики саме в іграх проти львів'ян. Донецький «Шахтар» (0:1), харківський «Металіст» (1:2) та ковалівський «Колос» (0:2) своїми можливостями скористалися повною мірою, а «рухівці» тепер змушені перебувати на останній сходинці турнірної таблиці з єдиним забитим м'ячем за три ігри і тепер уже без правого захисника Олексія Сича, якого таки забрав бельгійський «Кортрейк».

Зоря


Нідерландський фахівець Патрік ван Леувен, можливо, ще не встиг набрати великої кількості досвіду роботи з «дорослими» командами, проте до розташування луганської «Зорі» він прибув із амбітним проектом, реалізації якого точно завадили б єврокубки після тривалої паузи. За місце в Лізі конференцій УЄФА «мужики» зрештою так і не зачепилися, тож тепер будуть змушені зосередити всі свої сили на внутрішній арені. І вже зі старту гра у луганчан, як то кажуть, пішла у правильне русло.

Три перемоги у трьох перших матчах нового сезону – у УПЛ уже зараз немає команд, які виявились би здатними повторити такий стрімкий ривок на тлі дев'яти місяців без офіційних поєдинків. Більше того – попередніми вихідними «Зоря» обіграла київське «Динамо» у його кризовому стані (3:2), тому сміливо може додати до своєї колекції скальп чергового фаворита чемпіонату. Полтавська «Ворскла» зайняла перший слот у списку жертв команди ван Леувена вже після першого туру (3:1). При цьому «мужики» ще й встигають залучати нових виконавців до свого складу – досвідчений фланговий захисник Богдан Бутко знову повернувся до України, і вже скоро ми зможемо знову спостерігати за його грою.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Руху» та «Зорі» раніше перетиналися 4 рази у рамках УПЛ та Кубка України. Спостерігається перевага за кількістю перемог з боку гостей – 3 успішні ігри для «Зорі» та одна нічия. Востаннє суперники грали в офіційному матчі минулої осені – матч у Львові завершився перемогою «Зорі» з рахунком 2:0. За гостей дублем відзначився Захеді Шахаб.

Орієнтовні склади


«Рух»: Паньків – Лях, Дідик, Слюсар, Роман – Сапуга, Федорчук – Рунич, Притула, Соломон-Отабор – Климчук.

«Зоря»: Мацапура – ​​Бутко, Батагов, Імереков, Данченко – Булеца, Назарина, Мишньов – Чурко, Русин, Крістіан.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що гости потішать забитими м'ячами. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Зоря» (-1) із коефіцієнтом 2.75 за лінією Parimatch.

9 вересня, п'ятниця

«Рух» – «Зоря»
Львов. «Украина». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа Setanta Sports
РУХ – ЗОРЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 0:3
Parimatch
  • 3.65
  • 3.70
  • 1.97
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 3.62
  • 3.70
  • 1.99
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
Ожидаю что матч будет тяжелее для Зари чем три предыдущих. 
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Фанькин кот
Руху позарез нужно набирать очки. Одно, а ещё лучше три. Чтоб простимулировать Динамо лучше играть. А то последняя строка турнирной таблицы для ДыКи - как-то не того...
Думаю, Фаня меня поддержит.