Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 08 вересня 2022, 19:48
11778
16

Фенербахче – Динамо. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи

Старі рахунки, приємні спогади

| Оновлено 08 вересня 2022, 19:48
11778
16
Фенербахче – Динамо. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

Восьмого вересня стартує другий за ранжиром євротурнір – груповий етап Ліги Європи. У цьому змаганні Україна представлена ​​єдиним колективом – «Динамо». Команда Мірчі Луческу стартує з того ж суперника, з якого і розпочинала свій шлях у нинішній відбірковій єврокампанії – «Фенербахче».

Фенербахче

Жорже Жезус, головний тренер «Фенербахче», нещодавно зауважив, що для його команди першочерговий турнір – чемпіонат Туреччини. Мовляв, мене підписали сюди для того, щоб я взяв титул. А Ліга Європи – потім. Якщо в цих словах і є частка лукавства, то найменша.

«Канарки» вже давно не були чемпіоном своєї країни – уболівальники зачекалися на титул. Саме для того, щоб оформити чергове, ювілейне 20-те чемпіонство, і був покликаний на береги Босфору маститий наставник Жезус.

Однак перша проба пера на чолі «синьо-жовтих» португальцю не вдалася: його підопічні, непогано укомплектувавшись, у липні поступилися «Динамо» у кваліфікації Ліги чемпіонів та вибули у відбір Ліги Європи.

  • Всі найяскравіші моменти матчу «Фенербахче» – «Динамо» Київ доступні в режимі Live у нашому Telegram

Там стамбульці без особливого клопоту пройшли «Словацько» та «Аустрію». І всьоме вийшли до групи Ліги Європи, де за іронією долі перший поєдинок проведуть проти свого нещодавнього кривдника – підопічних Луческу.

Незважаючи на гучну заяву Жезуса про титул на внутрішній арені, поки що його команда не може похвалитися ні поставленою грою, ні відмінними результатами. Після п'яти турів турецької Суперліги «Фенербахче» має у своєму активі три перемоги, одну нічию та одну поразку. «Канарки» поки що розташовуються на третьому рядку в турнірній таблиці. Напередодні зустрічі з віце-чемпіонами України вони у непростому поєдинку обіграли «Кайсеріспор» - 2:1.

Динамо

Від останнього протистояння з «Фенербахче» у «Динамо» залишилися приємні спогади. Завдяки проходу стамбульського клубу наприкінці липня цього року в рамках кваліфікації ЛЧ, «біло-сині» забезпечили для себе як мінімум участь у груповому турнірі Ліги Європи.

На жаль, вище стрибнути киянам так і не вдалося – на заваді стала «Бенфіка». Лісабонська команда, сама того не знаючи, стала злим генієм для «Динамо». Після двох поразок від «орлів» динамівці не можуть отямитися: зазнали і двох поразок у рамках УПЛ.

Спочатку підопічні Луческу розгромно поступилися «Дніпру-1» - 0:3. Тоді причину невдачі багато хто знайшов у психології: мовляв, гравці два місяці не були вдома, перегоріли після вильоту від «Бенфіки».

Але й від «Зорі» динамівці також пропустили три голи. Щоправда, вже забили двічі, та від поразки це не врятувало.

Після гри з луганчанами Луческу так і не зміг знайти вагомих причин, що призвели до невдалого старту в чемпіонаті країни.

Однією з причин румун назвав травми Попова, Циганкова та Вівчаренка.

На щастя, двоє останніх уже у строю. У всякому разі, вони прибули до Стамбула разом з рештою гравців «біло-синіх». А ось Попов залишається у лазареті «Динамо».

Особисті зустрічі

Поки що «канарок» можна вважати зручним суперником для «Динамо». Майбутня зустріч стане для суперників сьомою очною, і «біло-сині» ще жодного разу не поступалися «синьо-жовтим». В активі нашої команди – три перемоги, ще три поєдинки завершилися внічию.

Прогноз

З моменту останнього протистояння суперників пройшло зовсім небагато часу, але, здається, з того часу «Динамо» змінилося в гірший бік, а «Фенербахче» - на кращий.

Кияни останні чотири матчі поступилися, забивши лише двічі. Команда Луческу зараз дуже проблематично виглядає в обороні. Але й у атаці теж купа проблем. Тішить, що нарешті повернувся в основу Циганков. Але, найімовірніше, проблеми «Динамо» мають системний характер.

У свою чергу, після поразки від динамівців «Фенербахче» пройшов двох непоганих суперників на шляху до групи ЛЄ, у чемпіонаті Туреччини у п'яти матчах зазнав лише однієї поразки. До того ж не забуватимемо, що «канарки» мають серйозний «зуб» на «біло-синіх» через нещодавню стамбульську оказію.

Прогнозуємо, що «Фенербахче» переможе з мінімальним рахунком, але при цьому гості теж заб'ють.

Орієнтовні склади:

«Фенербахче»: Баїндір, Кадіоглу, Кахведжі, Кінг, Креспу, Жоау, Аран, Аліоски, Перес, Густаво, Яндаш

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Забарний, Сирота, Дубінчак, Сидорчук, Шепелєв, Шапаренко, Буяльський, Циганков, Бесєдін.

8 вересня, четвер

«Фенербахче» – «Динамо»
Стамбул. Стадіон «Шюкрю Сарачоглу». 19:45
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
ФЕНЕРБАХЧЕ - ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Тамаш Богнар (Угорщина)
Прогноз Sport.ua — 2:1

Parimatch
  • 1.65
  • 4.20
  • 5.20
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.66
  • 4.34
  • 5.45
Сделать ставку Зробити ставку

Опитування

Голосів 56
Спрогнозуйте результат ⚽️ матчу 1-го туру 🏆 Ліги Європи між командами Фенербахче та Динамо, який пройде 8 вересня у Стамбулі.

Велика перемога Фенербахче

12 голосів 21.43 %

Мінімальна перемога Фенербахче

19 голосів 33.93 %

Нічия

12 голосів 21.43 %

Мінімальна перемога Динамо

13 голосів 23.21 %

Велика перемога Динамо

0 голосів 0.1 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

НОК України вимагає відсторонити веслувальників рф і рб від кваліфікації ОІ
Водні види | 04 травня 2024, 05:40 0
НОК України вимагає відсторонити веслувальників рф і рб від кваліфікації ОІ

У веслуванні на байдарках та каное в Угорщині допущені двійки екіпажів агресорів

Олександрія – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 04 травня 2024, 06:30 0
Олександрія – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Рух» ще не програвав «Олександрії»

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
123455432
Якщо спорт юа, ставить на те що українські клуби програють це добре. На Шахтар ставили те, що вони програють 2-1
AЛВ
Нічия буде хорошим результатом для Динамо Київ.🇺🇦
Умник
Самое смешное Перрис тот что из ямайки тренируется на шюкрю шачологлу, а никто об.этом не написал))))))
Maks_krot
Хоть сепары боты с дынамо желали разгрома Шахтеру в ЛЧ  ,честно желаю дынамо хорошо сыграть и набрать очей в копилку коэф страны ,ну и пусть фаны фенербахче идут вслед  за фаршистким кораблем со своим клубом !!
DK1961
Черчилль сказал историческую фразу "Фашисты будущего будут называть фашистами своих противников". Поэтому   максимки-форевки, ак-какашки (в том числе в лице своих бесчисленных клонов) усиленно придуриваются здесь патриотами и обзывают других сепарами. Ничего нового, обычное даунбассовские поведение
Фанькин кот
Хочу обратиться к настоящим дынамофанам. Ребят, выручайте вашего общего дружбана Фаню! Сбростесь ему на какой-нить бэушный смартфончик. А то он догола проигрался на ставках, поставил-то ведь на Динамо два раза подряд в УПЛ, а в матче ЛЧ - на Ляйпциг! Ну и влетел крупно, естессно...
Пришлось бедолаге свой смартфон в ломбард заложить, ведь ставил то деньги, которые одолжил. Теперь вот не пишет ничего на этом сайте, как видите. Мучается болезней. Как нарка без дозняка его ломает и штырит
Поэтому! Дынамофаны! Если хотите, чтобы Фанька и дальше вас радовал своими опусами - помогите бедолаге скоко сможете!
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ivan Vismutenko
Никаких приятных  воспоминаний от предыдущих встреч нет 
Зубная боль хотя и добились своего 
А что тут ждать кроме жары
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Віталій Ткачук
Та нема що прогнозувати. В нас війна, а деякі дописувачі все ще чекають рузьґе мір не в своїх населених пунктах. Тепер про футбол: бачите що робиться в чемпіонатах і єврокубках? Зараз щось спрогнозувати важко, все через ЧС, який пройде взимку. Повірте, ми ще не те побачимо. З грандів, рівень тримає лише Реал. Ліверпуль, Баварія, МС, Мілан, Барса, - посередньо, а є такі, що боляче дивитися на їх гру. Після ЧС, коли гравці "видихнуться", а деякі втратять мотивацію, може бути що завгодно.