Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 вересня 2022, 15:55
1121
0

Селезньов поки що не грає. Минай та Колос не виявили найсильнішого

Колос вийшов на другий рядок у таблиці УПЛ

| Оновлено 05 вересня 2022, 15:55
1121
0
Селезньов поки що не грає. Минай та Колос не виявили найсильнішого
УПЛ

Головний тренер «Колосу» Ярослав Вишняк після перемоги своїх підопічних у перших двох турах УПЛ практично не змінив стартовий склад своєї команди. Тільки у захисті з перших хвилин вийшов Чоботенко замість Новака, а також Ісаєнко та Безбородько з'явилися у старті команди, хоча у минулому матчі виходили із заміни. Володимир Шаран після поразки у 2-му турі УПЛ від «Олександрії» у стартовому складі змінив лише одну позицію: на лівому фланзі атаки замість Касімова вийшов Воробчак.

Господарі поля зуміли відкрити рахунок уже у дебюті зустрічі. Після передачі Горіна та помилки Золотова, 20-річний Ельдар Кулієв вискочив 1 на 1 із Волинцем і відправив м'яч йому між ніг. Міг зрівняти рахунок Денис Безбородько, коли після подачі Оріховського він ударив головою, але не влучив у ворота.

На 31-й хвилині Горін поклав руки на спину Безбородька у штрафному майданчику. За підсумком Денис упав, а суддя зафіксував фол та призначив пенальті у ворота «Минаю». До м'яча підійшов Оріховський, який впевнено скористався шансом та забив свій 1-й гол у нинішньому розіграші УПЛ. Але вже за 5 хвилин після успішного взяти воріт від гостей, «Минай» отримав свій шанс відзначитися з 11-метрового. Ільїн «котився» під Кулієва, але ноги в останній момент прибирав. Проте Панчишин упевнено показав на точку. До м'яча підійшов Вишневський і... І не забив! Обурення Шарана не було межі, враховуючи, що пенальті мав бити Вітенчук.

Перерва допомогла закарпатцям відновити сили – першу половину другого тайму вони однозначно забрали собі в актив. Високо пресингували, постійно створювали моменти через фланги, давили на ворота Волинця. Бракувало лише гола. Але моменти були. Найкращий – у Твердохліба, удар якого потяг голкіпер. Були ще спроби Воробчака та Гончара, але теж безуспішно. «Мінай» грав на перемогу, Шаран сердився.

Наприкінці матчу «Колос» заволодів ініціативою. Бандурі навіть довелося включатись у гру після потужного удару Оріховського по центру воріт. Тим не менш, 2-й тайм був нуднішим, якість гри залишала бажати кращого, але команди спокійно довели справу до нічиї.

Зазначимо, що весь матч на лаві запасних у «Минаю» просидів Євген Селезньов. Володимир Шаран не став одразу кидати у бій зіркового українця.

«Минай» набрав перше очко, а «Колос» перші очки втратив. Клуб із Закарпаття залишив підвал таблиці, а команда з Ковалівки, яка мала унікальний шанс стартувати вперше у своїй історії з трьох перемог поспіль в УПЛ, піднялася на 2-й рядок таблиці чемпіонату України з футболу та має у своєму активі 7 очок.

Українська Прем'єр-ліга. 3-й тур.

«Минай» «Колос» – 1:1

Кулієв (4) – Оріховський (пен.,32)

На 36-й хвилині Вишневський не реалізував пенальті (штанга)

Горін (40), Голуб (81), Рогозинський (90) – Мілько (34), Ільїн (62), Лисенко (90+1)

«Минай»: Бандура, Гончар, Горін, Нємчанінов, Трубочкін, Вітенчук, Твердохліб, Хахльов (Байдал, 85), Воробчак (Голуб, 72 – Рогозинський, 85), Кулієв (Касімов, 67), Вишневський (Колесник, 85)

Запас: Кемкін, Пеньков, Паламар, Чуєв, Кравчук, Селезньов, Дмитрук

«Колос»: Волинець, Чорноморець, Гончаренко, Чоботенко, Золотов, Мілько, Оріховський, Ільїн (Попов, 82), Ісаєнко (Смирний, 58), Болбат, Безбородько (Лисенко, 72).

Запас: Кузик, Соловйов, Ємець, Задоя, Фесюн, Новак

Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків).

Стадіон: «Минай-Арена» (Минай).

Мінай - Колос - 1:1. Текстова трансляція матчу.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.