Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 вересня 2022, 12:54
1179
1

Минай – Колос. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Чи продовжить ковалівська команда переможну серію?

| Оновлено 05 вересня 2022, 12:54
1179
1
Минай – Колос. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

У понеділок, 5 вересня, відбудеться матч 3 туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться «Минай» та ковалівський «Колос». Гра пройде у Минаї на полі стадіону «Минай», початок – о 13:00.

Минай

Команда мала стартувати в сезоні домашнім матчем зі «Львовом». Однак на прохання «містян» зустріч перенесли на пізніший час. Тому підопічні Володимира Шарана розпочали чемпіонат із другого туру виїзною грою проти «Олександрії». Зустріч проходила у Києві за 30-градусної спеки, яка не дозволила футболістам показувати швидкий футбол. «Олександрія» відкрила рахунок у середині першого тайму та утримувала мінімальну перевагу аж до закінчення основного часу матчу. А на першій компенсованій хвилині 19-річний форвард «Минаю» Данило Голуб забив перший гол команди цього сезону. Втім, навіть одне очко гості не заробили, адже «Олександрія» буквально в наступній атаці знову вийшла вперед - 2:1.

Тож «Минай» поки що перебуває у підвалі турнірної таблиці, як і ще кілька колективів, які не набирали очок. І, звичайно, футболісти команди мають намір виправити ситуацію. Причому налаштовані на максимальний результат, тобто, лише на перемогу. Особлива мотивація має бути у Євгена Селезньова, який напередодні підписав новий контракт із клубом. Футболіст залишиться у команді щонайменше до кінця календарного року.

Колос

Для команди Ярослава Вишняка старт чемпіонату можна назвати успішним. «Колос» уже в першому турі несподівано обіграв «Кривбас» (1:0), завдавши лише одного удару у площину воріт суперника. Але виявилося, що це не випадковість. У наступному поєдинку (теж, до речі, домашньому) був обіграний і «Львів». Ковалівці знову не пропустили, але забили двічі. Причому один із голів – на рахунку Дениса Безбородька, який з'явився у команді буквально перед матчем, а у першому турі забивав за «Зорю».

Цією перемогою «Колос» оновив одразу два клубні рекорди. По-перше, з урахуванням попереднього сезону команда здобула 5 перемог поспіль. По-друге, забивна серія ковалівців складає вже 8 офіційних матчів. Напевно, підопічні Вишняка прагнутимуть покращити ці досягнення, та й Безбородько не проти знову розписатися у воротах суперника.

Статистика команд

На відміну від «Колоса», «Минай» встановив клубний антирекорд. Команда не може перемогти протягом ось уже 18 матчів! За цей час «Минай» 7 разів зіграв унічию та зазнав 11 поразок, у т.ч. програно 4 останні зустрічі.

Щодо очних зустрічей, то в рамках УПЛ суперники зустрічалися чотири рази. Ковалівці здобули одну перемогу (домашню), а тричі команди зіграли внічию. При цьому вдома «Минай» не програвав «Колосу»: двічі команди ділили очки. Остання зустріч на полі «Минаю» завершилася з рахунком 1:1, причому гості уникли поразки, забивши на четвертій компенсованій хвилині.

Прогноз на протистояння

Букмекери надають перевагу гостям. Ризикнемо припустити, що все-таки «Колос» продовжить свої рекордні серії, а «Минай» не зможе перервати антирекордну. Наш прогноз – 0:2.

Орієнтовні склади:
«Минай»:
Бандура, Рогозинський, Нємчанінов, Горін, Гончар, Твердохліб, Вітенчук, Кулієв, Вишневський, Касимов, Голуб.
«Колос»: Волинець, Чорноморець, Гончаренко, Новак, Золотов, Оріхівський, Смирний, М'якушко, Ільїн, Болбат, Безбородько.

5 вересня, понеділок

«Минай» – «Колос»
Минай. Стадіон «Минай». 13:00
ТБ-трансляція платформа Setanta Sports
Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)
МИНАЙ - КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 0:2
Parimatch
  • 5.60
  • 3.55
  • 1.69
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 4.42
  • 3.84
  • 1.70
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил