Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 05 вересня 2022, 19:07
1601
0

Монца – Аталанта. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Чи зможуть Маліновський та Ко вийти в одноосібні лідери Серії А?

| Оновлено 05 вересня 2022, 19:07
1601
0
Монца – Аталанта. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У понеділок, 5 вересня, у Монці на полі стадіону «Комунале Бріантео», місткістю 18 568 глядачів, відбудеться матч 5-го туру чемпіонату Італії, в якому «Монца» прийме «Аталанту». Стартовий свисток у матчі пролунає о 19:30 за київським часом.

Монца

Команда Джованні Строппи, яка за підсумками попереднього сезону-2021/2022 вперше в історії здобула право виступати в італійській еліті, крок за кроком у цій самій еліті освоюється. Зараз вона в таблиці Серії А посідає 20 місце, зазнавши 4 поразок у чотирьох зіграних поєдинках.

Стартували «бріанцолі» з домашньої поразки з рахунком 1:2 від «Торіно». Потім «Монца» отримала купу голів у Неаполі від «Наполі» – 0:4. Після цього знову відбулася мінімальна домашня невдача - тепер у грі з «Удінезе» (1:2). А у крайньомуна сьогодні матчі «червоно-білі» в Римі були биті «Ромою» з рахунком 0:3.

У майбутньому поєдинку партнерам не зможуть допомогти травмовані Д'Алессандро та Ранокк'я. Під питанням участь у грі Марі.

Аталанта

Бергамаскі з українцем Русланом Маліновським у складі зараз у турнірній таблиці італійського чемпіонату йдуть на третій позиції. Вони мають 10 очок, що лише на один пункт менше, ніж у «Наполі» та «Роми». Втім, обидва опоненти «Аталанти» свої матчі 5-го туру вже зіграли, тоді як «богиня» ні. А отже, у разі перемоги у Монці Маліновський та Ко стануть одноосібними лідерами Серії А.

Стартувала «Аталанта» у новій кампанії з гостьової перемоги 2:0 над «Сампдорією», після чого на своєму полі поділила очки з «Міланом» - нічия 1:1. Далі підопічні Джан П'єро Гасперіні вдало з'їздили до «Верони» (1:0) та вдома знайшли управу на «Торіно» (3:1).

Якщо вірити неофіційним даним, у бергамасків під питанням на гру в Монці знаходиться Сапата. Проте точно на полі не з'являться Джимсіті, Мураторе та Паломіно.

Орієнтовні склади

Монца: Ді Грегоріо - Марлон, Марі, Кальдірола, Бірінделлі, Пессіна, Ровелла, Валоті, Моліна, Капрарі, Петанья.

Аталанта: Муссо - Скальвіні, Демірал, Околі, Соппі, де Рон, Копмейнерс, Дзаппакоста, Едерсон, Хейлунд, Лукман.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості зможуть довести свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція П2 з коефіцієнтом 1.65 по лінії Parimatch.

5 вересня, понеділок

«Монца» - «Аталанта»
Монца. «Комунале Бріантео». 19:30
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 0:2
Parimatch
  • 5.30
  • 4.10
  • 1.65
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.