Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 вересня 2022, 23:04
1915
2

Знову без перемоги. Чорноморець та Інгулець поділили очки

Роман Григорчук навіть в Одесі не зміг привести команду до перемоги

| Оновлено 04 вересня 2022, 23:04
1915
2
Знову без перемоги. Чорноморець та Інгулець поділили очки
ФК Інгулець

Геть не кожній із команд-учасниць української Прем’єр-ліги вдалось успішно розпочати нову сторінку в історії власних виступів у національній першості. Хтось, на кшталт полтавської «Ворскли» чи львівського «Руху», навіть із трьох спроб не спромігся здобути бодай один заліковий бал, а хтось, наприклад, одеський «Чорноморець», жодного разу не вражав ворота суперників, але хоча б здобув одне очко за підсумком двох попередніх протистоянь. Для «моряків» подібний результат власних виступів був дещо не очікуваним, адже від повернення Романа Григорчука на керівну посаду в основній команді очікували значно кращого ефекту.

Петровський «Інгулець» не далеко пішов від представників Одеси, і станом на початок третього туру розташовувався поруч із ними в турнірній таблиці, так само маючи лише один бал у своєму активі. Варто зауважити, що обидва учасники звітної дуелі до цього відкрили лік власним здобутим очкам в протистояннях проти команд із Харкова — «Металіста 1925» (0:0) та «Металіста» (1:1) відповідно. І окремим моментом в цьому протистоянні було місце проведення зустрічі – стадіон «Чорноморець» у прифронтовій Одесі вперше з початку повномасштабної агресії приймав домашній матч рідної команди.

Загальна характеристика цієї гри була достатньо лаконічною – нешвидкий, проте інтенсивний футбол, якому була притаманна певна невизначеність щодо домінуючої сторони. «Чорноморець», начебто, почав зустріч із упевненого контролю м’яча на чужій половині поля, але відсутність гольових моментів ізбоку команди Григорчука не завадила суперникам потім поступово почати перехоплювати ініціативу.

У виконанні команди Сергія Лавриненка футбол був доволі простим, проте «козаки» робили великий акцент на використання простору на флангах, завдяки чому мали успіх у контратаці наприкінці першого тайму, коли вільна зона праворуч відкрилась для Запорожця, і він одразу ж спрямував туди свій ривок, із прицільним завершальним ударом у дальній кут.

Оскільки на перерву господарі так і пішли з негативним для себе рахунком на табло, Григорчук прогнозовано почав робити заміни, залучаючи досвідчених виконавців. Це зіграло на користь його команді, яка одразу перехопили ініціативу та почала створювати моменти для загострення на чужій половині. Нешвидкий темп давав футболістам гостей трохи перепочинку, але все ж таки «Чорноморець» зумів відзначитись за допомоги стандарту у вигляді кутового на правому фланзі, після подачі з якого Джеймс відкрив лік власним голам в УПЛ.

До завершення гри залишалось ще багато часу, проте ні «Інгулець», ні «Чорноморець», не мали бажання йти виривати заповітну перемогу. Гра мала нічийний настрій від самого початку, тож і завершилась із відповідним результатом.

Наступними вихідними одеський «Чорноморець» зіграє в гостях проти донецького «Шахтаря», а петровський «Інгулець» вдома зіграє проти закарпатського «Миная».

Українська Прем'єр-ліга. 3-й тур.

«Чорноморець» – «Інгулець» - 1:1

Джеймс, 66 – Запорожець, 33

Юсов, 22, Салюк, 44, Брагару, 63 – Клименко, 60, Одарюк, 82, Марусич, 90+4

«Чорноморець»: Непогодов – Селін, Джеймс (Войтіховський, 71), Єрмаков, Салюк (Штогрін, 46) – Політило – Філі (Гладкий, 58), Плакса, Наумець (Кузик, 59), Брагару – Юсов (Кравченко, 46).

«Інгулець»: Паламарчук – Саків, Ченбай, Павлов, Нагієв – Кучеренко – В. Блізніченко (Одарюк, 67), Коробенко, Клименко (Сітало, 74), Козак (Смоляков, 74) – Запорожець (Марусич, 83).

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава).

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса).

Удари (у площину): 9 (6) – 6 (2)
Кутові: 2 – 2
Оффсайди: 2 – 0.

ЧОРНОМОРЕЦЬ - ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 21°C

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал
Футбол | 02 травня 2024, 21:03 5
Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Октавий Фландрийский
Обе команды раскатали договорняк, показав всем, что они плевали на болельщиков и на принципы честной игры... Интересно, соответствующие органы УАФ займутся этой игрой?