Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 вересня 2022, 02:28
2530
2

Чорноморець – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Повноцінне повернення Романа Григорчука до Одеси

| Оновлено 05 вересня 2022, 02:28
2530
2
Чорноморець – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 4 вересня, у Одесі на стадіоні «Чорноморець» відбудеться матч третього туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють одеський «Чорноморець» та петровський «Інгулець». Стартовий свисток рефері Андрія Коваленка із Полтави прозвучить о 15:00 за київським часом.

Чорноморець


Одеський «Чорноморець» не наділяв довірою серця відданих фанатів своєю грою та філософією власного розвитку на початку минулого сезону, тому за час зимової паузи вирішив круто змінити курс, повернувши на посаду головного тренера культового для міста та команди Романа Григорчука, а також суттєво оновивши склад. Із усіма цими приготуваннями «моряки» мали зануритися в другу половину розіграшу, проте почалося повномасштабне вторгнення, через що всі довготривалі плани команди довелося переглянути і відкласти до кращих часів.

На жаль, вимушена пауза на користь «Чорноморцю» точно не пішла. Початок нового сезону для одеситів виходить дуже складним, оскільки вже два матчі поспіль банально не можуть дати відлік кількості забитих м'ячів у своєму виконанні. Рівненський «Верес» (0:1) та харківський «Металіст 1925» (0:0) виявилися суперниками із надто щільною лінією оборони, тому «моряки» наразі змушені задовольнятися одним балом у середині турнірної таблиці. Утім, якщо тому ж колективу Валерія Кривенцова з показниками забитих і пропущених м'ячів у 0:0 вдається перебувати неподалік, то й «південцям» не варто сумувати завчасно.

Інгулець


На відміну від суперників за дуеллю, петровський «Інгулець» хоча б вражав ворота своїх суперників у двох стартових турах. Проте колективу Сергія Лавриненка це досягнення принесло лише один набраний бал та неприємний осад після програного дербі Кіровоградської області «Олександрії» (1:2). Харківський «Металіст» був другою командою, проти якої «козакам» довелося по ходу матчу уникати поразки, але, на відміну від стартової принципової дуелі, їм хоч би вдалося це зробити (1:1). Очевидно, що всередині «Інгульця», як і раніше, панує бойова атмосфера, що не можна було не помітити в попередніх іграх, але тренерський штаб поки що не може знайти цього правильного застосування.

У майбутній грі команда з Петрово опиниться під досить сильним тиском, оскільки грати доведеться у прифронтовому місті на березі Чорного моря, та ще й суперники будуть заряджені на те, щоб продовжити 11-матчеву серію «червоно-жовтих» із пропущеними м'ячами. До того ж, на користь футболістів Лавриненка говорить факт відсутності перемог суперників у семи останніх гостьових матчах. Чи стане «Чорноморець», із його 264 хвилинами без забитих голів, справді серйозним опонентом для «Інгульця» – велике питання, проте глибокої осені на команду чекають матчі проти грандів чемпіонату, до яких треба готуватися вже зараз.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Чорноморця» та «Інгульця» раніше перетиналися 3 рази у рамках УПЛ та Першої ліги. Спостерігається перевага за кількістю перемог ізбоку гостей – одна успішна гра для «Інгульця» та 2 нічиї. Востаннє суперники грали в офіційному матчі минулої осені – матч в Одесі завершився нічиєю з рахунком 1:1. За господарів голом відзначився Євген Смирний, а за гостей із пенальті забивав Младен Бартулович.

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане полтавець Андрій Коваленко, який на своєму рахунку має вже 24 матчі в рамках «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Олександр Беркут та Віктор Матяж, а резервним арбітром відпрацює Юрій Іванов. На матчі також буде присутня бригада VAR на чолі з Миколою Балакіним, асистувати якому буде Андрій Скрипка. Коваленко має достатній досвід проведення матчів за участю «Інгульця» – 5 зустрічей (2 перемоги, 1 нічия, 2 поразки), а також «Чорноморця» – 4 гри (2 нічиї, 2 поразки).

Орієнтовні склади


«Чорноморець»: Непогодов – Селін, Єрмаков, Джеймс, Наумець – Філі, Кравченко, Політило – Брагару, Гладкий, Штогрін.

«Металіст 1925»: Мозиль – Рудавський, Курило, Безуглий, Шершень – Кравченко – Ременюк, Габелок, Мартинюк, Русин – Зубков.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що номінальні команди потішать забитими м'ячами. Нашою ставкою буде позиція – «Обидві заб'ють: Так» із коефіцієнтом 1.71 за лінією Parimatch.

4 вересня, неділя

«Чорноморець» – «Інгулець»
Одеса. «Чорноморець». 15:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа Setanta Sports
Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
ЧОРНОМОРЕЦЬ – ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 2.40
  • 3.45
  • 2.89
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.42
  • 3.44
  • 2.90
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Ситуація збірної України перед останнім туром
Хокей | 02 травня 2024, 15:11 2
ЧС з хокею. Ситуація збірної України перед останнім туром

Команда готується до останнього матчу турніру

У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини
Футбол | 02 травня 2024, 15:12 7
У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
CheMP
да порвём. 4-1 
CheMP
ахах. как я и говорил: 1 пропустили,ща 4 забъём