Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 вересня 2022, 00:45
1827
1

Олександрія – Металіст. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Обидві команди поки що виступають без поразок у новому сезоні

| Оновлено 06 вересня 2022, 00:45
1827
1
Олександрія – Металіст. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

В заключному поєдинку третього туру української Прем'єр-Ліги зустрінуться команди, що знаходяться нагорі турнірної таблиці. У Києві на НСК «Олімпійський» зіграють «Олександрія» та харківський «Металіст».

Олександрія

Підопічні Юрія Гури розпочали чемпіонат двома перемогами. Спочатку у перенесеному матчі з 7-го туру в кіровоградському дербі вони зуміли здолати «Інгулець» з рахунком 2:1. А у другому турі з таким саме результатом завдали поразки «Минаю».

Цікаво, що автором двох переможних голів у складі олександрійців став Андрій Цуріков. Напередодні минулого сезону він підписав угоду саме з «Металістом», але за харків'ян так і не зіграв, вирушивши в оренду до «Олександрії». А вже цього літа стало відомо, що Цуріков до «Металіста» вже не повернеться, оскільки знову став повноправним гравцем олександрійців.

Що ж до завдань на сезон, то за словами президента «Олександрії» Сергія Кузьменка, його команда має боротися за медалі. Тож вдалий старт нового сезону лише підтверджує ці наміри.

Металіст

Харків'яни у перших двох іграх набрали 4 очки. Після гостьової перемоги над «Рухом» 2:1, «Металіст» був близьким до успіху у грі з «Інгульцем». Але ведучи у рахунку 1:0, підопічні Олега Ратія та Олександра Призетка дозволили супернику вирівняти становище. А вже у компенсований арбітром час Підлепенець не використав чудового шансу принести своїй команді перемогу, не зумівши переграти у «ближньому» бою воротаря суперників.

Але в будь-якому випадку, враховуючи ту ситуацію, яка виникла у «Металісті» напередодні цього сезону, старт його можна визнати вдалим. Тепер же напевно харків'яни намагатимуться продовжити свою безпрограшну серію та взяти очки у матчі з «Олександрією».

За короткий час новому тренерському штабу вдалося створити досить міцний колектив, який намагається грати в футбол. У складі харків'ян є кілька досвідчених футболістів, таких як Рибка, Федорів, Танковський, Панасенко, Картушов, Коркішко, а також багато молоді, серед якої, безумовно, вирізняється Підлепенець. Саме він найчастіше опиняється на ударній позиції та намагається завершувати зусилля партнерів.

Статистика матчів

В українській Прем'єр-Лізі «Олександрія» та «Металіст» зустрічалися 8 разів. Обидві команди мають по три перемоги, двічі було зафіксовано нічию. Різниця забитих та пропущених голів 9-7 на користь олександрійців. Востаннє суперники зустрічалися у сезоні 2015-2016 років. У Харкові було зафіксовано нічию 1:1, а в Олександрії виграли господарі поля 2:0.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Білик, Цуріков, Бабогло, Білошевський, Мірошниченко, Демченко, Калитвинцев, Рибалка, Третьяков, Авагімян, Кобзар

«Металіст»: Рибка, Каплієнко, Мізюк, Федорів, Романюк, Ралюченко, Картушов, Панасенко, Танковський, Підліпенець, Коркішко

Прогноз на протистояння:

У разі перемоги «Олександрія» очолить турнірну таблицю чемпіонату України разом із «Зорею». А якщо успіху досягне «Металіст», то він наздожене «Шахтар» і також закріпиться серед лідируючих команд української Прем'єр-Ліги. Тому боротьба очікується безкомпромісна, можна сказати, чи знайде коса на камінь. Припустимо, що її результатом буде нічия 1:1.

5 вересня, понеділок

«Олександрія» – «Металіст»
Київ. НСК «Олімпійський». 15:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
ОЛЕКСАНДРІЯ - МЕТАЛІСТ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр - Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Parimatch
  • 1.67
  • 4.10
  • 4.70
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.67
  • 4.20
  • 4.70
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил