Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1767
2

Ігор СУРКІС: «Шевченко – президент УАФ? Я б підтримав»

Президент «Динамо» - про легенду клубу

Ігор СУРКІС: «Шевченко – президент УАФ? Я б підтримав»
ФК Динамо Київ. Ігор Суркіс

Президент «Динамо» Київ Ігор Суркіс зізнався, що підтримав би Андрія Шевченка, якби він балотувався у президенти УАФ:

«Можу говорити дуже багато компліментарних речей про Андрія Шевченка. У мене з ним дружні стосунки. Шевченко виріс на моїх очах - від маленького футболіста до великого футболіста, потім до великого тренера, і сьогодні легендарну людину - посла нашої країни. І робить дуже багато для України.

Коли він був футболістом, навіть не міг уявити, що з Шевченка може вийти така людина, яка буде одним із символів сучасного українського футболу. І казати, що Шевченко міг би стати президентом УАФ, треба розуміти, чи цього хоче сам Андрій? Чи підтримає футбольна спільнота Шевченка? А я підтримав би, але мій голос не враховується при цьому. Я б підтримав, припустимо, Шевченка, Реброва чи багатьох інших функціонерів, але мене ніхто не питає.

Тому, якщо Шевченко висунеться, і мене ось так запитають: «Ви підтримуєте Шевченка?», я скажу: «Так, я підтримую Андрія». Тому що він до мозку кісток відданий футболу, він має величезний авторитет у Європі. Він досяг великих висот, він один із тих, хто в нашій незалежній Україні досяг таких висот. Він володар «Золотого м'яча».

Але це має бути його рішення. Я не знаю, чи він хоче балотуватися. Я сьогодні не просуваю жодної кандидатури. Я тільки хочу, щоб людина, яка очолюватиме наступні 5 років федерацію футболу, працювала на футбол».

Раніше Суркіс заявив, що не боїться санкцій за відмову від входження до телепулу.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Джерело: Почеттіно може залишити Челсі влітку. Відоме ім'я його наступника
Футбол | 25 квітня 2024, 23:48 1
Джерело: Почеттіно може залишити Челсі влітку. Відоме ім'я його наступника

Лондонський клуб може очолити Рубен Аморім

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Октавий Фландрийский
 С Андрюшиными мозгами в президенты УАФ? Не смешите мои тапочки... Кстати, это не возможно по ряду причин. Первая и основная. Кандидатуру Андрюши должно поддержать необходимое количество коллективных членов,если не ошибаюсь 1\3 от общего количества. Это на сегодняшний день просто не реально, павелка прикормил всех халявными деньгами, которые он каждый год выделяет коллективным членам (1,2 лимона грн). Второе. У Андрюши нет опыта работы в ОПГ, ну, вы все понимаете о чем я. Третье. Андрюша хоть и с низким уровнем интеллекта,но чувство самосохранения у него есть, работать с его мозгами в пороховом погребе очень сложно и опасно. Так что Игорек, который Суркис, может спать спокойно, Андрюша пока будет жить в Лондоне, там спокойнее, и климат для его семьи отличный, как он когда-то высказался по этому поводу.
DK1961
Ты уже павелку в  свое время поддерживал. Казино остатки извилин съедает...