Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 вересня 2022, 07:18
13336
59

Печерський суд заборонив УПЛ та УАФ блокувати трансляції на ютуб-каналах

Також організаціям заборонено знімати очки з клубів

| Оновлено 02 вересня 2022, 07:18
13336
59
Печерський суд заборонив УПЛ та УАФ блокувати трансляції на ютуб-каналах
Facebook

Печерський районний суд Києва ухвалив два рішення про забезпечення позовів щодо історії з телепулом УПЛ.

Першою ухвалою суддя Світлана Волкова заборонила Українській асоціації футболу, Українській Прем'єр-лізі та Setanta Sports перешкоджати трансляції домашніх матчів «Динамо», «Зорі», «Дніпра-1», «Металіста» та «Руха» на ютуб-платформах. У тому числі й шляхом подання скарг до ютубу щодо порушення цими каналами авторських прав.

Йдеться про показ таких матчів у сезоні 2022/23 на офіційних ютуб-каналах перерахованих клубів, а також на ютуб-каналах Football Hub, ПроФутбол Digital та ТСН-Проспорт, що входять до медіахолдингу 1+1 media.

В ухвалі Печерського суду від 31 серпня зазначено, що відповідну заяву про вжиття необхідних заходів подав Олександр Васильович Козаченко. Людина з таким прізвищем фігурувала як керівник відділу розважальних інтернет-проектів 1+1 Media.

Другою ухвалою суддя Сергій Вовк заборонив УАФ та УПЛ застосовувати будь-які грошові та спортивні санкції щодо футбольних клубів, які збираються транслювати самостійно свої домашні матчі.

В ухвалі Печерського суду також від 31 серпня зазначено, що відповідну заяву про вжиття необхідних заходів подала Лобановська Світлана Валеріївна – дочка Валерія Лобановського.

Обидві ухвали про забезпечення позову підлягають негайному виконанню, а їхнє оскарження не зупиняє їх виконання. Апеляційну скаргу можна подати протягом 15 днів.

Оцініть матеріал
(86)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 05:12 1
ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ

Андрій допоміг Реалу обіграти пройти Манчестер Сіті в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Рома у меншості розібралася з Міланом і вийшла до півфіналу Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 00:05 0
Рома у меншості розібралася з Міланом і вийшла до півфіналу Ліги Європи

Команда Де Россі пробилася до 1/2 фіналу єврокубку

Коментарі 59
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
1.11 Петров
Суд і самі Постанови НЕ легітимні. Жоден суд НЕ може обмежувати права 3-х осіб і заборонити будь яку господарську діяльність. Судді варто дружити з головою. Якщо Ютуб заборонить трансляцію, то це його політика. Зняття очків згідно регламенту. Власне, футбольні справи це прерогатива УЄФА, а не цивільного суду. Скільки суддя отримав хабаря за абсурдне Рішення?!
dudigo78
Чому блд. Печерський суд не заборонить війну? Він же всесильний))) Смішно і сумно водночас. Ми навіть під час війни підтверджуємо свій статус бананової країни третього світу
jovtengellium
печерський суд...ну то вже смішно.це перше.по друге- а якщо скаржиться сетанта і по їх скаргах блокують.їм теж заборонять??? ну і третє - позов у суд загальної (не спортивної) інстанції - можуть бути з УЄФА проблеми...
Вова Чертрогатый
нда... с такими подходами футбол в Украине еще долго не станет бизнесом и будет функционировать только в одном виде - как дорогая игрушка олигархов, через которую они делают обналы
vh
Ще забули Ютубу заборонити, дблблд
Сергій Поліщук
Цікаво, це рішення судді Світлани Волкової потягнуло лише на одну шубу, чи на шубу і годинник?
Bobyk
Ахах))
Ну тепер Сетанта знає, як тут вирішуються справи. Вони ж, наївні, думали, що прийшли в демократичну, європейську країну, а виявилося, що в олігархічно -совкову відсталу клоаку.
BekXan
По перше печерський суд немає права приймати таке рішення це не законно..По друге  є договір і т.і.І головне цивільний суд ви там хворі?Я так розуміюв УПЛ не має взагалі порядку це вже реально задовбало цей цирк.Знімати очки штрафувати і інше буде вирішувати УПЛ або Уефа.Так що лісом .І за такі речі потрібно наказувати печерский суд.І головне більшістю клубів потрібно приймати рішення якщо це рішення ігнорують окремі клуби за це потрібно наказувати.Інакше це вже не УПЛ а матінка анархія який кожен творе що йому заманеться і грає в свої інтереси це потрібно закінчувати !.І для початку приберіть це сміття під назвою Павелко !
mayakovskiy1
Сурок реально верит что печерским судом сможет всех нагнуть. Ну-ну. ДБР решит быстро вопрос с и судьей в шубе и батальоном Монако. По сути сейчас все видят конвульсии Сурковского пула
Злий Глобинець
Суддя Вовк? Ну, все зрозуміло...
SandroKing
Жесть. В ход пошла тяжелая артилерия, прикупленные судьи. Нету здесь никакого будущего.
Dfs2262ar
Бля! В країні війна, відток гравців з УПЛ, ледь почали грати при порожних трибунах. Люди і так майже перестали на стадіони ходити. А ці полупокєри ще й заборону на безкоштовну трансляцію хотять зробити! С..ка які ж кондоми! 
u6464u
самый гуманный суд в мире
Аргумент
Позорище батальона Монако 
aleks8-48
Волки,а не судьи. Молдцы.
Ukraine Украина
почему всегда из за этих клубов должны страдать все остальные...4тур сетанта отказывается показывать потому что договор не соблюдается..я хочу смотреть игру своего клуба а не этой 4ки(5) их су**а меньшинство но дерьмо баламутят
Sunrise
Любопытно, но не понятно влияет ли это на футбольные дела. Также поражает скорость рассмотрения, ведь не весной же подавали в суд, а недельку назад где-то. 
Иван Иванов
Может оно всё и не так критично и без криминала, а это просто кто-то реально зраду нагнетает, но звучит крайней паршиво: типы потратили бабки, во время войны купили права на трансу, а эти чибасосы не дают стрим врубить... 
Roman Roman
Цей "вовк" сяде колись?! Таке враження, що він там один суддя
yuretc
Так виходить зі слів деяких "обізнаних" тупоголових диванних "експертів" що суркіс заплатив суду за те, щоб були безкоштовні трансляціїї? Думав тупіше за скабаєвих і соловйових нема - на жаль помилився, тут їх тьма і будуть доказувати свою правоту з піною у чорного рота. Типічні представники гомосоветікуса.