Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Дар'я СНІГУР: «Коли війна закінчиться, я хочу жити в Україні»

Молода тенісистка – про свій успіх

Дар'я СНІГУР: «Коли війна закінчиться, я хочу жити в Україні»
Getty Images/Global Images Ukraine

Українка Дар'я Снігур розповіла про те, з якими думками підходила до US Open. У першому колі тенісистка сенсаційно розібралася з Симоною Халеп.

«До війни я мала плани грати в основі на мейджорах, залишатися в топ-100, але з початку війни плани змінилися. Я намагалася зберігати своє місце у рейтингу, 120, можливо, зіграти у кваліфікації на турнірах Великого Шолома та виграти один-два матчі».

«Кожна людина після війни стає іншою. Я сиджу тут, і це дуже добре, тому що я виграла цей матч. Я намагалася зіграти для України, українців».

«Коли війна закінчиться, я хочу жити у цій країні», - сказала Снігур.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Rolan Stkomarovskiy
Ця війна йде проти звичайного українського народу, який по суті виганяють та викидають з українських земель. Зачищають землі для ....
Якщо ви подивитися на те, що роблять росіян - то вони руйнують російськомовні міста з фундаментом. По суті відбувається широкомасштабна зачистка української землі.
Руйнують будь-які будинки, житлові мікрорайони бідних людей, трущоби, гуртожитки, архітектурні та інфраструктурні згадки про Україну та УРСР.І це все відбувається, коли реальна влада в Україні належить маріонеткам та лакеям про-російських олігархів із колишньої партії регіонів (за єду) - Ахметова, Фірташа, Тігіпко, Медведчука, Льовочкіна, Бойко, Коломойського, Ярославського тощо.