Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 серпня 2022, 15:21
91
0

Готуємо ставки на фігурне катання

Що досвідчені гравці рекомендую враховувати з факторів, готуючи парі на фігуристів?

| Оновлено 30 серпня 2022, 15:21
91
0
Готуємо ставки на фігурне катання

Фігурне катання - гарний вид спорту, який, на перший погляд, виглядає досить простим для аналізу. Тут і справді не потрібно вивчати цілі команди, як у футболі чи баскетболі. Але все ж таки потрібно, готуючи парі, враховувати чимало різних нюансів, і деякі з них досить специфічні. Що ж досвідчені гравці рекомендую враховувати з факторів, готуючи парі на фігуристів?

  • Тренер спортсмена. Як правило, фігуристи тривалий час працюють з одним і тим самим наставником. Будь-які зміни, особливо у топових спортсменів, зазвичай, стають гучними новинами, часто скандальними. Саме тренер формує стиль виступів фігуриста та впливає на стабільність його результатів. Якщо ж відбулася зміна наставника, бажано намагатися відстежувати, як засвоюється, "обкатується" нова програма, чи пішли на користь зміни, чи кар'єра йде в глухий кут. Якщо результати гравця падають поступово, але неухильно, навряд чи є сенс ставити на подібного спортсмена.
  • Відносини всередині пари. Це важливо для синхроністів – дуети нерідко виступають разом довгі роки. Але поза льоду за такий тривалий час відносини можуть розвиватися по-різному. Конфлікти, що відбуваються, впливають на загальний рівень виступів обов'язково. Гравці намагаються ретельно стежити за перипетіями особистого життя фігуристів.
  • Психологічна та фізична форма. Тут дається взнаки все: який настрій і чи не зникла мотивація - у тому числі, наприклад, день народження прямо в день виступів. Також варто пам'ятати, що крига підступна і тверда, і спортсмени, при всій підготовці, схильні до травм. Це може статися прямо розминки або навіть безпосередньо під час виконання своєї програми. Крім того, якщо це відбувається часто, деякі отримують удар по психології, починають надмірно обережні, що сковує їх під час катання. Але є й ті, що намагаються швидше вийти на топ-рівень після травм, тренуються з подвійною старанністю і виступають, викладаючись повністю.
  • Суддівство. На жаль, оцінка виступів відбувається далеко не завжди об'єктивно: одні залишаються улюбленцями, інших "рубають" за найменші помарок. Варто піднімати інформацію, як майбутній склад суддів оцінював раніше за цих же спортсменів.

Спеціальних стратегій немає. Але у фігурному катанні можна використовувати успішно низку стандартних, класичних тактик. Наприклад, того ж наздоганяння, ставлячи на фаворитів. Головне починати з невисокого номіналу, виділяючи не більше 1-2 відсотків банку і ретельно готуючи свої парі.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 22
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.