Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 серпня 2022, 14:42
200
0

Стратегія «Нічия та тотал непарих» у футболі

Тактика у ставках, яку можуть використовувати новачки у беттингу

| Оновлено 30 серпня 2022, 14:42
200
0
Стратегія «Нічия та тотал непарих» у футболі

Футбол – це найпопулярніший вид спорту. Навіть для світу беттинга. А парі, пов'язані з тоталами, особливо на забиті голи, мають більш-менш стабільну популярність. Не дивно, що, окрім класичних фінансових моделей, гравцями розробляються і спеціалізовані тактики, що "заточені" саме на те, щоб допомагати отримувати стабільну вигоду від ставок саме на результативність у футбольних матчах. Фахівця назвали ті, які можуть успішно використовувати і не особливо досвідчені гравці на цьому маркеті. До них відноситься і такий варіант, як "Нічия та тотал непарних".

Ця стратегія вважається відносно простою і, з неабиякою ймовірністю, вона забезпечує на дистанції, але й потребує великого банку. Її базою вважається пошук відповідного футбольного матчу, на який і розміщається парі на суму 5 відсотків від банку (максимум - 10%, але бажано новачкам не "скупитися"). Цю суму, конкретний номінал, ділять на дві частини, причому нерівні (можна за допомогою інтернет-калькуляторів, яких є чимало). Зробивши розрахунок, гроші спрямовують на "тотал непарних" і нічию в поєдинку. Іноді роблять ставку тільки на конкретний тайм. Але для початку, доки не буде набрано досвіду, доки не "наб'ють руку", варто брати повний матч. Тим більше, що традиційно у футбольних лініях коефіцієнт нічиї в прематчі завжди вищий, ніж у окремому таймі.

Логіка цієї стратегії полягає в тому, що нічия – це обов'язково парний результат. Це може бути і 0-0, і популярні у футболі 1-1, і так далі аж до 4-4 і вище - в даному випадку це не має значення, ідея в тому, що кількість м'ячів обов'язково парна. 1-0, 2-1 - це точно не "мирний результат". На нічиї завжди є хороші котирування, як правило, вищі "2,0", і нерідко помітно вищі. Цю ставку гравець підстраховує іншим, протилежним за змістом, парі, на "не парнї". Він, за тією ж логікою, одразу виключає підсумковий нічийний результат зустрічі. Проблема тільки в 1-му: є варіант, коли ця зв'язка все ж таки не принесе успіху: адже команда не завжди перемагає в 1 гол (3, 5 і так далі). Вистачає випадків у футболі, що переможним рахунком стає 2-0, 3-1, 4-2... У результаті "згоряють" обидві пари беттора. Отже, щоразу, застосовуючи цю стратегію, обов'язково потрібно якнайкраще аналізувати обраний поєдинок. Тільки якщо стає зрозуміло, що є передумови чекати саме на нічийний результат, і максимум хтось виграє в 1 м'яч, можна ризикнути і скористатися цією стратегією.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 0
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду
Футбол | 18 квітня 2024, 12:44 1
Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду

Тренер воротарів «Реала» вважав, що не стрибати варто лише в одному випадку з трьох можливих

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.