Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:04
59
0

Стратегії ставок на тотали у настільному тенісі

Які стратегії ставок у настільному тенісі існують і як їх використовувати у тоталах

| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:04
59
0
Стратегії ставок на тотали у настільному тенісі

Всі експерти одностайні: спортивний беттинг може бути успішним лише у випадку, якщо ставки залучені до тієї чи іншої системи, якщо вони проводяться відповідно до конкретної, добре продуманої ігрової моделі. В ідеалі ще й розроблені саме під специфічний вид спорту. Втім, настільний теніс поки що не отримав якоїсь популярної та успішної "своєї" ефективної тактики. Але при цьому гравці вважають, що можна назвати мінімум пару цікавих стратегій, що застосовуються з достатньою ефективністю на довгостроковій основі до матчів з пінг-понгу та можуть забезпечити відносно стабільний прибуток у ставках на тотали.

Наздогін стосовно сетів

За цієї стратегії беттор проводить передматчевий аналіз, і його знову вибрати той чи інший тотал. Не важливо, "більше" або "менше", але, обравши зразкове значення, жорстко слідувати йому. При цьому правила "наздоганяння" вимагають, щоб коефіцієнт при цьому не опускався нижче за позначку 1,9, а стартовою сумою було не більше 3 відсотків від загального банку, що доступний гравцеві. Ставку розміщують уже першу партію. Якщо вона "заходить", то тоді потрібно завершувати гру за цим поєдинком загалом, і, якщо є бажання та настрій, переходити до наступного матчу. А от якщо буде поразка, необхідно збільшити номінал парі так, щоб перемога перекрила вже понесені фінансові втрати (як правило, приблизно в 2,2 рази, але потрібно рахувати, виходячи з коефіцієнта), і зробити аналогічне парі. Ці цикли повторюють до переможного і лише потім, вигравши, треба переходити. Головне при цьому правильно розрахувати фінансові можливості і намагатися коректно розбирати майбутні матчі, обираючи "валуйні" "тотали". Досвідчені гравці радять, побоюючись непроходу, ігнорувати геть-чисто поєдинок.

Ставка на перемогу аутсайдера в окремому сеті

По суті, тут теж використовуються правила наздоганення, тільки, можливо, не доведеться постійно збільшувати. Для підвищення шансів на успіх бажано обирати семисетові матчі – у настільному тенісі у такому форматі рідко андердоги програють "сухо". На цьому і грають, ставлячи з одного сету те що, що слабкий противник його виграє. Якщо буде прохід, то далі цим поєдинком не грають. Програвши, збільшують номінал, але не так різко, як у попередньому варіанті стратегії – адже коефіцієнти на таку подію точно вищі за 2,0, а то й піднімаються над позначкою в 3,0. Головне перед повторною ставкою на перемогу аутсайдера у сеті прорахувати все так, щоб перемога перекрила витрати.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 180
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 17
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.