Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 29 серпня 2022, 12:36
162
0

Стратегії за ставками на фоли у футболі

Розбираємось у тактиках та моделях ставок у футболі

| Оновлено 29 серпня 2022, 12:36
162
0
Стратегії за ставками на фоли у футболі

Футбол не тільки дивляться мільйони - багато хто при цьому ще й ставки на матчі роблять як на результат, так і на інші доступні ринки. Не дивно, що за десятиліття розміщень парі беттори вигадали чимало різних стратегій. Деякі з них є цілком життєздатними і для такого напряму, як ставки на фоли. Спеціальних тактик саме під порушення немає, але досить ефективні універсальні моделі.

Фора на аутсайдера

Як відомо давно, коли йде матч, де явно простежується фаворит та аутсайдер, то другий практично завжди робить більше порушень. У цьому можна заснувати досить вигідну тактику поведінки. Експерти радять обирати зустріч, де одразу можна назвати андердогу. Бажано тільки переконатися, що той не капітулюватиме і спробує нав'язати боротьбу, відстояти нічию. Наприклад, це може бути гра між географічними сусідами - тоді поставити підніжку сильнішому дуже привабливо для всіх у команді. Такий аутсайдер намагатиметься відстоювати позитивний результат, свою перемогу чи хоча б нічию максимально довго. Рекомендують тільки ще й уникати пари, де різниця в класі буде занадто велика. Там слабкий може швидко пропустити пару голів, і остаточно здасться, отже, перестане і фолити. А лідер вже не так активно починає йти вперед, просто утримуючи, перекочуючи м'яч. Ідеальні умови: андердог відчайдушно б'ється, обстоюючи нічию, і рідко виходить зі своєї половини поля, він постійно зайнятий обороною

У таких умовах вибирається мінусова фора аутсайдера по фолах, причому на весь поєдинок. За спостереженнями експертів, прохідність ставок при цьому не опускається нижче за позначку 65 відсотків. А якщо і отримали невдачу, то можна перейти на класичний "наздогін": збільшити номінал парі, знайти відповідний матч та зіграти за аналогічною схемою. При хорошій аналітичній роботі можна грати іншою класичною моделлю – "флетом".

Стратегія Маккюна

За такої тактики гравець ретельно стежить за рухом коефіцієнтів на гру між більш-менш рівними противниками. Побачивши "провантаження" перед початком зустрічі (причому на ринку на "вихід"), потрібно ставити на нього. Логіка в тому, що команда, на користь якої зрушили котирування, має перемогти, а гравці, що почали "заряджати", дізналися про якийсь важливий чинник. Як правило, подібні поєдинки відбуваються за класичним сценарієм: фаворит виходить вперед і, щоб утримати перевагу, починає використовувати тактику дрібних фолів, особливо наприкінці. Значить, швидше за все, вона вийде "переможцем" у лінії на тотал порушень.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 18
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.