Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 вересня 2022, 03:23
1396
0

Олександрія – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дебютна гра «Минаю» за Шарана, який очолював олександрійців

| Оновлено 01 вересня 2022, 03:23
1396
0
Олександрія – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

У понеділок, 29 серпня, у заключній грі другого туру «Олександрія» у Києві в статусі господаря прийматиме «Минай», для якого це буде перша гра як у новому сезоні, так і за нового головного тренера Володимира Шарана. Усі попередні матчі суперників в УПЛ обходилися без нічиїх – по дві перемоги кожного клубу.

Олександрія

«Олександрія» успішно стартувала у новому чемпіонаті, здолавши у перенесеному з 7-го туру олександрійському дербі «Інгулець» - 2:1. У цій грі в складі містян дебютувало декілька новачків: Владислав Калітвінцев, Вікентій Волошин, які у минулому чемпіонаті виступали за «Десну», Артур Авагімян, Богдан Білошевський – за «Чорноморець», Богдан Кобзар – за «Волинь» та Артем Шулянський – за юнаків «Динамо».

Для «Олександрії» це буде перша домашня гра у новому сезоні. Загалом містяни в статусі господарів не грають внічию в чемпіонатах 13 ігор поспіль: 7 перемог та 6 поразок. Для головного тренера «Олександрії» Юрія Гури це буде ювілейна, 20-а, гра на чолі жовто-чорних в УПЛ.

Минай

«Минай» на відміну від «Олександрії» лише стартує у новому сезоні. У 4-му для себе клубі УПЛ в статусі головного тренера дебютує і Володимир Шаран, який раніше очолював «Говерлу», «Карпати» та саме «Олександрію». Під час затяжного міжсезоння ряди «Минаю» суттєво оновилися. Поповнили закарпатський клуб Іван Трубочкін, який має досвід виступів в УПЛ в складі «Чорноморця» та «Олімпіка», Богдан Чуєв, Тарас Дмитрук – у «Ворсклі», Юрій Кравчук – у «Львові», Дмитро Нємчанінов, який в складі різних клубів УПЛ провів 110 ігор (4 голи), та Олександр Бандура – 189 ігор (239 пропущених голів). Новачками «Минаю» також стали Вадим Вітенчук («Краматорськ»), Назарій Воробчак («Прикарпаття») і Дмитро Колесник («ВПК-Аро»).

Нагадаємо, що «Минай» від часу виступів в УПЛ на полях суперників ще не перемагав: у 22 матчах - 6 нічиїх та 16 поразок. Можливо, цю безвиграшну гостьову серію закарпатці перервуть саме за нового головного тренера Володимира Шарана, за плечима якого вже 221 тренерський матч в елітному дивізіоні України

Статистика зустрічей

Попередні матчі «Олександрії» та «Минаю» в УПЛ проходили у безкомпромісній боротьбі і жодного разу не завершувалися внічию. При цьому обидва суперники на своєму полі лише перемагали – по два рази. Востаннє містяни приймали «Минай» у грудні минулого року і розгромили суперників з рахунком 3:0.

Феміда

Арбітром матчу призначено Володимира Новохатнього (Київ), який проведе 29-й матч в УПЛ. «Олександрія» за Новохатнього провела 6 ігор в УПЛ: 2 перемоги, 3 нічиї та поразка. «Минай» же за цього арбітра у двох домашніх матчах чемпіонату очок не набирав.

Прогноз на протистояння

«Олександрія» вдало проводила домашні матчі з «Минаєм», не втративши з закарпатцями ще жодного очка. «Минай» ще жодного разу в УПЛ не святкував виїзних вікторій. Спрогнозуємо мінімальну перемогу господарів поля.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Білик, Мельник, Бабогло, Мірошниченко, Цуріков, Калітвінцев, Волошин, Третьяков, Демченко, Рибалка, Кобзар.

«Минай»: Бандура, Нємчанінов, Горін, Дмитрук, Кравчук, Вітенчук, Хахльов, Кулієв, Касімов, Твердохліб, Вишневський.

Parimatch
  • 1.60
  • 3.95
  • 5.70
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.62
  • 3.94
  • 5.55
Зробити ставку Зробити ставку

29 серпня, понеділок

«Олександрія» – «Минай»
Київ. НСК «Олімпійський». 15:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)
ОЛЕКСАНДРІЯ – МИНАЙ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Кривбас – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 28 квітня 2024, 07:00 0
Кривбас – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Один із лідерів Прем'єр-Ліги зіграє з аутсайдером. Кожен клуб має свої завдання

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.