Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 серпня 2022, 08:30
1836
1

А де голи? Металіст 1925 та Чорноморець розписали мирову

Дві гри поспіль команди Кривенцова та Григорчука не можуть забити

| Оновлено 28 серпня 2022, 08:30
1836
1
А де голи? Металіст 1925 та Чорноморець розписали мирову
ФК Металіст 1925

На початку нового сезону української Прем’єр-ліги кожна з команд зіштовхується з багатьма складнощами як ігрового, так і не ігрового походження. Початок чергового витку агресії проти нашої країни багато що змінив у звичному житті, а безпосередньо до футбольних клубів це було дотичним через формування кадрових резервів, а інколи, і змін у тренерському штабі. Одеський «Чорноморець», гість харківського «Металіста 1925» на полі НСК «Олімпійській» у контексті звітної гри в рамках другого туру, повернув у керівництво основної команди культового Романа Григорчука, однак на його першу гру довелось чекати більше пів року.

І вона зрештою виявилась невдалою – «моряки» програли рівненському «Вересу» посеред звітного тижня (0:1), що в контексті календаря одеситів на старті сезону було не дуже схвальною звісткою. А ось харківський «Металіст 1925» тим часом уже в стартовому матчі для всього чемпіонату створив справжню сенсацію, утримавши донецький «Шахтар» від забитих м’ячів на полі головної арени країни (0:0). Після такого не гріх й отримати її для власних домашніх протистоянь на цей футбольний рік.

Визначальною характеристикою для цього матчу була банальна відсутність швидкостей та бажання гравців атакувати чужі ворота під пекучим київським сонцем. Хоча ще на початку зустрічі, коли в них було достатньо сил, ми навіть бачили влучання м’яча в дальню стійку після пострілу з правого флангу штрафного від Наумця. Це був не поодинокий момент, коли команда Григорчука намагалась гратись із раптовими пришвидшеннями власних атак.

Голкіпер господарів Мозіль не мав постійного навантаження, але під час відповідальних ситуацій усе ж таки контролював площину власних воріт. Тут варто одразу зазначити, що в колективу Віталія Кривенцова ми не побачили жодного намагання стримувати опонентів за рахунок власних наступальних дій. Ба більше – навіть центральна лінія була занадто важким для подолання кордоном для гравців «Металіста 1925». Перший тайм так і минув за фактичною перевагою одеситів за кількістю випадів на чужі володіння.

Але вже після перерви ситуація мала всі передумови для того, аби змінитись докорінно. Стабільна гра канадця Джеймса в захисті раптово змінилась на серію невиправданих помилок перед власним штрафним, яку завершило влучання м’яча йому в руку під час подачі Ременюка з лівого флангу. Пенальті спробував реалізувати пострілом під праву стійку Габелок, проте в другому поспіль матчі Дмитро Непогодов виграв дуель у суперників карколомним стрибком. Геть не дивно, що на цьому епізоді спроби атакувати з обох сторін припинились – занадто спекотна погода.

У наступному турі харківський «Металіст 1925» гратиме в гостях у дніпровського «Дніпра-1», а одеський «Чорноморець» прийматиме петрівський «Інгулець».

Українська Прем'єр-ліга. 2-й тур.

«Металіст 1925» – «Чорноморець» - 0:0

На 54-й хвилині Артем Габелок («Металіст 1925») не забив пенальті (воротар).

Джеймс, 51

«Металіст 1925»: Мозіль – Рудавський, Курило, Безуглий, Шершень (Капінус, 79) – Мартинюк – Ременюк (Дмитренко, 79), Габелок, Бичек, Русин – Борячук (Д. Кравченко, 79).

«Чорноморець»: Непогодов – Селін, Єрмаков, Джеймс, Салюк – Наумець, Плакса (Гладкий, 84), Політило – Бобко (Кузик, 72), Юсов (Штогрін, 78), Брагару (Філі, 78).

Арбітр: Євген Арановський (Київ).

Стадіон: «НСК Олімпійський» (Київ).

Удари (у площину): 4 (2) – 12 (6)
Кутові: 5 – 8
Оффсайди: 2 – 1.

МЕТАЛІСТ 1925 - ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 29°C

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Довбик – перший. Список бомбардирів Ла Ліги після хет-трику Левандовськи
Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0
Довбик – перший. Список бомбардирів Ла Ліги після хет-трику Левандовськи

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій
Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 99
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар випереджає Динамо на 4 очки, Кривбас – третій

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил