Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 серпня 2022, 13:36
1142
0

Металіст 1925 – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Разова акція чи амбітна заявка

| Оновлено 29 серпня 2022, 13:36
1142
0
Металіст 1925 – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Металіст 1925

У суботу, 27 серпня, у Києві на НСК «Олімпійський» відбудеться матч другого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють харківський «Металіст 1925» та одеський «Чорноморець». Стартовий свисток рефері прозвучить о 15:00 за київським часом.

Металіст 1925


У прийдешній грі харківський «Металіст 1925» та одеський «Чорноморець» матимуть досить пікантні відчуття, оскільки їм доведеться згадати, що саме очне протистояння між двома цими колективами в Одесі припало на фактично останній день минулого розіграшу української Прем'єр-ліги. Тоді команда Валерія Кривенцова перебувала в перманентному кризовому стані, і зовсім не була очевидною тоді її доля в частині сезону, що залишалась. Можливо, донецький «Шахтар» у першому турі вже нового року десь тримав у голові погану форму харківського колективу минулорічного терміну давності, тож сенсаційно втратив очки (0:0).

«1925» знову виступатиме на головній арені країни найближчим часом, і тепер уже до нього ставитимуться з пересторогою. Однак футболісти Кривенцова тепер зможуть не лише щільно та якісно захищатися, а й пограти в атаці. Таким чином уболівальники клубу зможуть наочно подивитися, над чим саме команда працювала на зборах, забиваючи практично у кожній своїй грі, незалежно від результату. Минулого сезону із цим показником у «Металіста 1925» були певні проблеми.

Чорноморець


Багато говорили перед стартовим туром про повернення легендарного для Одеси Романа Григорчука на тренерську посаду в «Чорноморці», проте насправді виявилося, що весь неприкритий шарм від цього призначення українського фахівця виявився лише жартом місцевого колориту. «Моряки» програли рівненському «Вересу», припустившись за ходом матчу лише однієї грубої помилки (0:1). Як відомо любителям українського футболу, у протистояннях проти команди Юрія Вірта цього вистачає для поразки.

Таким чином, уже від початку нового футбольного року «синьо-чорні» загнали себе в неприємну ситуацію, коли від кожного наступного матчу від них будуть вимагатися набрані очки. І тут варто поглянути на календар футболістів Григорчука: «Інгулець», «Шахтар», «Олександрія», «Ворскла», «Кривбас» та «Зоря» чекають на команду з Одеси до середини жовтня, і геть не зрозуміло, де «Чорноморцю» за таких умов шукати ці дорогоцінні бали. За великим рахунком, від прийдешньої гри «морякам» потрібні всі три очки.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Металіста 1925» та «Чорноморця» раніше перетиналися 6 разів у рамках УПЛ та Першої ліги. Спостерігається перевага за кількістю перемог із боку гостей – 3 успішні ігри для «Чорноморця», 1 перемога «Металіста 1925» та 2 нічиї. Востаннє суперники грали в офіційному матчі минулої зими – матч в Одесі завершився перемогою господарів із рахунком 2:1. За них голами відзначилися Артур Авагімян та Сергій Кравченко, а у гостей із пенальті забивав Марлісон.

Орієнтовні склади


«Металіст 1925»: Мозиль – Рудавський, Курило, Безуглий, Шершень – Кравченко – Ременюк, Габелок, Мартинюк, Русин – Зубков.

«Чорноморець»: Непогодов – Сєлін, Єрмаков, Джеймс, Наумець – Філі, Кравченко, Політило – Брагару, Гладкий, Штогрін.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що номінальні господарі поля зможуть оформити коротку безпрограшну серію. Нашою ставкою буде позиція – «Металіст 1925» не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.20 за лінією Parimatch.

27 серпня, субота

«Металіст 1925» – «Чорноморець»
Київ. НСК «Олімпійський». 15:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа Setanta Sports
МЕТАЛІСТ 1925 – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 2.12
  • 3.00
  • 3.13
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.12
  • 3.00
  • 3.13
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.