Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 серпня 2022, 13:00
1181
0

Ворскла – Верес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Полтава та Рівне з'ясовуватимуть стосунки в Ужгороді

| Оновлено 27 серпня 2022, 13:00
1181
0
Ворскла – Верес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
Сайт УПЛ

В суботу, 27 серпня, відбудеться поєдинок 2 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть полтавська «Ворскла» та рівненський «Верес». Гра пройде в Ужгороді на полі стадіону «Авангард», початок - о 13:00.

«Ворскла»

Полтавська команда відкривала для себе сезон матчами в єврокубках. І якщо першу гру проти шведського АІКа вдалося виграти і принести очки Україні в єврокубкову скарбничку, то друга була програна, що автоматично означало виліт з євротурніру. Залишалося, як в нас прийнято говорити після дострокового завершення євросезону, кинути всі сили на внутрішні змагання. Їх цього року є тільки одне - національний чемпіонат.

В 1 турі підопічним Скрипника протистояла його колишня команда і за сумісництвом ще один єврокубковий невдаха - луганська «Зоря». І луганці таки зуміли зіпсувати настрій своєму екс-тренерові, перемігши з рахунком 3:1.

Буквально перед стартом чемпіонату команду посилили два новобранці - Еннур Тотре та Ардіт Толі, які відразу ж дебютували за полтавський клуб. З втрат варто відзначити Венсана Тілля - Олів'є залишив команду раніше, а його брат, який провів за «Ворсклу» всього два матчі, теж покинув Полтаву. Також покинув команду Давид Пуцлін, який скористався правилом ФІФА. А шкода - про якість рівня гри Олів'є навіть говорити не варто, а Венсан показав, що в нього теж чималий потенціал. На повернення ж Пуцліна полтавці розраховують, оскільки в нього ще довготривалий контракт. Подивимось, чи новобранці зможуть їх гідно замінити.

«Верес»

Минулого сезону рівненський народний клуб запам'ятався двома факторами - по-перше, в його складі було дуже багато вікових футболістів, а по-друге, вони досить якісно виступали з точки зору результату. Суперники, які перебували на одному рівні з «Вересом» чи котирувалися нижче класом, стабільно привозили з Рівного «бублик» або віддавали туди три очки, якщо грали вдома.

Багато досвідчених гравців залишилися у «Вересі» і на цей сезон. І тенденція продовжилася - матч першого туру з «Чорноморцем» вдалося мінімально виграти. Єдиний гол забив Дмитро Кльоц, причому удар вийшов дуже красивим.

Цікаво, що на клубному сайті «Верес» поставив себе на перше місце в турнірній таблиці після першого туру, зігнорувавши кращу різницю забитих-пропущених у «Зорі». Амбіції зашкалюють, чи вдасться в сезоні їх реалізувати?

Статистика зустрічей

Між собою команди провели 4 офіційні гри: +3=1-0 на користь «Ворскли», різниця м'ячів 8-3. Цікаво, що єдину гру на полі полтавців було зіграно ще 1995 року.

Орієнтовні склади

«Ворскла»: Різник – Бацула, Чеснаков, Яворський, Філіпе – Олійник, Ардіт, Скляр, Козиренко – Степанюк, Марлісон.

«Верес»: Когут, С. Шестаков, Мірошник, Вовченко, Є. Пасіч, Кучеров, Кльоц, Дахновський, Лебеденко, В. Шарай, Гайдучик, Сергійчук.

Прогноз на протистояння

«Ворскла» мала б реалізувати свою перевагу в класі виконавців. Але ризикнемо спрогнозувати, що стабільність - не те, чим більшість команд цього сезону зможуть похвалитися. Тому поставимо на те, що команди по разу заб'ють і поділять очки.

27 серпня, субота

«Ворскла» – «Верес»
Ужгород. Стадіон «Авангард». 13:00
ТБ-трансляція на платформі «Setanta Sports»
Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
ВОРСКЛА - ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Parimatch
  • 1.75
  • 3.75
  • 4.70
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.77
  • 3.74
  • 4.64
Зробити ставкуСделать ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 14
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Мирон МАРКЕВИЧ: «Футболісти Карпат уже думають, що вони стали великими»
Футбол | 19 квітня 2024, 16:19 2
Мирон МАРКЕВИЧ: «Футболісти Карпат уже думають, що вони стали великими»

Головний тренер львівської команди – про поразку від «Інгульця»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.