Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 серпня 2022, 17:28
60
0

Ставки на тотал у настільному тенісі

Тотал у настільному тенісі: як ставити

| Оновлено 26 серпня 2022, 17:28
60
0
Ставки на тотал у настільному тенісі

Настільний теніс завжди був досить популярним. А в умовах пандемії коронавірусу, коли у цього виду спорту просто не залишалося конкурентів, крім хіба що кіберспортивних дисциплін, стався помітний стрибок зростання інтересу до пінг-понгу. Тим більше, що для цього були всі підстави: динамічні поєдинки, очне суперництво, яке досить легко аналізувати. Експерти наголошують, що особливо часто ставили на цьому ринку на таке заклад, як "тотал".

У цьому випадку потрібно чітко прогнозувати результативність. Завжди в таких парі гравці стають перед вибором, буде набрано "більше" або "менше" значення, що вказано в лінії. У настільному тенісі букмекери не мають, як правило, серйозних аналітиків, і не особливо вдаються в статистику, так що пропонують тільки варіанти, що стосуються тотала окулярів, або зовсім на проведені мережі. Головне пам'ятати регламент, адже в настільному тенісі регламент турнірів може передбачати перемогу після 3 або 4 перемог у сетах, тож може бути і 5, і 7 партій.

Нерідко ставки на тотали у цьому виді спорту розміщують у лайв-режимі. Зараз є можливість особисто переглядати всі обрані матчі, і, якщо вдасться побачити певну тенденцію, то й вносити корективи до передматчевого аналізу, і лише потім розміщувати ставки. Деякі беттори взагалі намагаються дочекатися результату стартової партії, і тільки потім, зрозумівши стиль гри та настрій спортсменів, переходити до парі.

Хоча популярність настільного тенісу зростає, все ж таки в розписі букмекерів і зараз трохи варіантів "тоталів". Навіть якщо до них додати такий різновид, як "чет-непар", все одно такої різноманітності ліній, як у тому ж футболі, не буде.

Хоча часто ставку роблять уже по ходу поєдинку, все одно досвідчені гравці наполягають: не можна просто так, за якимось натхненням та за підсумком перегляду пари хвилин протистояння за столом, ризикувати грошима. Навпаки, рекомендують, якщо хочеться намагатися заробляти на прогнозуванні пінг-понгу, намагатися постійно, на щоденній основі, дивитися протистояння тенісистів. Тим більше що тут багато змінюється, і не дарма немає якогось непереможного чемпіона, який би перемагав усіх постійно.

У настільному тенісі грають постійно. Матчі проводяться на щоденній основі, і весь час буде вибір із як мінімум кількох десятків подій. Але все ж таки рекомендують, особливо новачкам, зосередитися на кількох турнірах, і спробувати їх аналізувати максимально глибоко.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Серія А забезпечила собі 5 місць у Лізі чемпіонів на наступний сезон
Футбол | 19 квітня 2024, 07:23 4
Серія А забезпечила собі 5 місць у Лізі чемпіонів на наступний сезон

Італія точно не опуститься нижче другого місця за підсумками сезону

10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну
Футбол | 18 квітня 2024, 13:38 8
10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну

Новий спортдир «Полісся» раніше допоміг пристойно «затаритися» легіонерами «Зірці» та «Карпатам»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.