Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 серпня 2022, 16:51
101
0

Ставки на фоли у футболі

Декілька варіантів маркетів, що доступні в розписі на ставках у футболі

| Оновлено 26 серпня 2022, 16:51
101
0
Ставки на фоли у футболі

Футбол не варто зводити до голів та результатів, як мінімум, у плані спортивних ставок. На найпопулярніший вид спорту букмекерські компанії розробили різноманітні види парі – у тому числі і на фоли. Під цим словом англомовного походження розуміють різні порушення правил.

Як правило, кількість доступних у цьому розписі не так багато. Але все ж таки є кілька варіантів маркетів, що доступні в розписі. Як правило, є такі події у фолах у футболі.

  • Вихід – як і скрізь, треба вгадати переможця. Але на цьому ринку, хто більше і частіше порушуватиме правила.
  • Тотал - результативність щодо порушень, що може бути загальною, за весь матч (тайм, рідше - за інші тимчасові відрізки) або індивідуальною, за окремою командою;
  • Фора – розрив, гандикап за кількістю порушень між противниками. Також допускаються ставки на повний матч чи конкретні тайми;
  • Парні та непарні. Тут уже не питання аналізу, суто везіння. Гравець намагається визначити, парною чи непарною буде кількість порушень, у всій грі або лише в окремому таймі.

До парі на фоли також відносять і окремі ринки - на пенальті, картки - "жовті" та, рідше, "червоні" (за видаленнями може бути просто "так/ні"). У цих ринках, особливо на попередження, найчастіше з'являється повноцінний розпис або навіть самостійний розділ, з тоталами, переможцем тощо. Є й комбо-варіант ставки – на поєднання "пенальті+видалення". Навіть просто правильну відповідь "так/ні" можна добре заробити, адже коефіцієнт зазвичай високий.

У зв'язку з тим, що розписи на фоли у букмекерів не дуже великі, вибір для складання прогнозу обмежений. Але при цьому все одно потрібно добре все аналізувати (крім "чет/нечет"), намагаючись враховувати різні чинники, від стилю гри кожної команди і до погодних умов та антропометрію учасників. Не завадить і почекати, доки не розпочнеться зустріч і не буде зрозуміло з трансляції, як налаштовані команди, а також суддя – дає він грати, боротися, або, навпаки, одразу тягнеться до свистку та до "карток". І лише потім варто, зрозумівши, що передматчевий аналіз втілюється в реальність, переходити до ставок.

Є й ті, хто працює в прематчі – саме там букмекери пропонують найвищі та найпривабливіші коефіцієнти. Як варіант, варто почекати, коли оголосять склади і буде зрозуміло, яких футболістів ставлять і, отже, яку формацію, яка атакує чи захисну, обирають. Так можна до стартового свистка використати досить привабливі котирування.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині
Футбол | 09 травня 2024, 14:24 18
ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині

Арбітр прийняв помилкове рішення та не дозволив матчу перейти в овертайм

Легендарний Касільяс розхвалив Луніна і повідомив, хто зіграє у фіналі ЛЧ
Футбол | 09 травня 2024, 20:46 0
Легендарний Касільяс розхвалив Луніна і повідомив, хто зіграє у фіналі ЛЧ

Ікер вважає, що проти «Боруссії» має зіграти саме український воротар

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.