Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 серпня 2022, 11:44
1428
0

Львів – Зоря. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Львів'яни розпочинають чемпіонат матчем проти лідера

| Оновлено 27 серпня 2022, 11:44
1428
0
Львів – Зоря. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

У суботу, 27 серпня, відбудеться матч 2 туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться «Львів» та луганська «Зоря». Гра пройде у Львові на полі стадіону СКІФ, початок – о 13.00.

Львів

Команда мала стартувати в сезоні виїзним матчем з «Минаєм». Однак у «містян» виникли проблеми із бразильськими новачками. На їхнє рішення потрібен був час і гроші. Тому керівництво клубу попросило УПЛ перенести матч першого туру на пізніший час. «Минай» не заперечував, що зустріч перенесли. Таким чином, останньою грою, яку провів «Львів», став спаринг із «Карпатами», що відбувся ще 9 серпня. Команди розійшлися без забитих м'ячів.

Вже після цього «Львів» оголосив про підписання одразу чотирьох новачків. Причому один із них, Артем Мильченко, свого часу грав за юнацьку та молодіжну команди «Зорі», хоча за основний склад так жодного разу й не виступив. Цілком імовірно, що він зіграє проти колишніх одноклубників.

Зоря

Луганчани розпочали чемпіонат із впевненої перемоги над полтавською «Ворсклою». «Зоря» стала єдиною командою, яка у першому турі здобула перемогу з різницею у два м'ячі (3:1). Денис Безбородько оформив свій третій дубль у найвищому дивізіоні, ще одним голом відзначився Єгор Назарина. Тому підопічні Патріка ван Леувена очолили турнірну таблицю: поки що це нічого не означає, але все одно приємно як футболістам, так і вболівальникам.

Насторожує інше: у ЗМІ з'явилися повідомлення, що гравці клубу не отримували зарплати протягом чотирьох місяців. І нібито навіть мали намір бойкотувати тренування. Щоправда, зараз їм заплатили за липень – начебто ситуація нормалізувалася. Але, як кажуть, «осад залишився».

Статистика команд

Цікаво, що на даний момент свій останній офіційний поєдинок і «Львів», і «Зоря» провели проти однієї команди – «Ворскли». Але якщо луганці зіграли з полтавцями кілька днів тому, то «містяни» – ще торік. Їхній поєдинок у грудні завершився нічиєю – 1:1.

Щодо очних зустрічей, то у «Львова» до останнього часу була просто жахлива статистика у матчах проти «Зорі». Протягом п'яти матчів поспіль львів'яни не могли забити жодного м'яча – 0:11. Вони заробили лише два очки завдяки двом «сухим» нічиїм за весь цей час. Проте минулого сезону, у листопаді, відбувся матч на полі «Львова», і перемогу нарешті святкували господарі – 2:1. Це, до речі, була друга перемога «містян» над «Зорею» (першу датовано ще 2009 р.). Загалом у рамках УПЛ команди зустрічалися 11 разів: дві перемоги в активі «Львова», чотири рази сильнішими були луганчани, ще п'ять поєдинків завершилися внічию, різниця м'ячів – 7:16 на користь «Зорі». Крім того, одного разу жереб звів клуби в Кубку країни: у 2019 мінімальну перемогу також святкувала «Зоря».

Прогноз на протистояння

Букмекери надають перевагу гостям. Важко судити про форму «Львова» за товариськими поєдинками. До того ж до команди прийшли 4 нових гравці буквально днями. Але ризикнемо припустити, що таки «Зоря» здобуде свою другу перемогу в нинішньому сезоні – 0:2.

Орієнтовні склади:
«Львів»:
Ільющенков, Бусько, Муравський, Грисьо, Нікітюк, Васильєв, Якимець, Крушинський, Бойко, Бугай, Нич.
«Зоря»: Мацапура, Сміян, Імереков, Батагов, Данченко, Мишньов, Назаріна, Чурко, Кабаєв, Безбородько, Русин.

27 серпня, субота

«Львов» – «Зоря»
Львів. Стадіон СКІФ. 13:00
ТБ-трансляція платформа Setanta Sports
Арбітр: Олексаендр Солов'ян (Київ)
ЛЬВІВ - ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 0:2
Parimatch
  • 7.00
  • 4.40
  • 1.47
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 5.45
  • 3.74
  • 1.45
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Він за один бій від відходу». Хірн висловився про українського чемпіона
Бокс | 06 липня 2024, 20:21 1
«Він за один бій від відходу». Хірн висловився про українського чемпіона

Промоутер Джошуа вважає, що Василь Ломаченко ще недовго буде у боксі

Євро-2024 показав: Роналду час закінчувати у збірній, або ж він усе зіпсує
Футбол | 07 липня 2024, 11:55 1
Євро-2024 показав: Роналду час закінчувати у збірній, або ж він усе зіпсує

Подейкують, що зірковий португалець розмірковує над участю на ЧС-2026...

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.