Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
2214
2

Дві жінки звинувачують 73-річного Формана у зґвалтуванні

Події сталися близько 50 років тому

Дві жінки звинувачують 73-річного Формана у зґвалтуванні
Getty Images/Global Images Ukraine. Джордж Форман

Дві жінки подали позови проти колишнього боксера Джорджа Формана, стверджуючи, що він зґвалтував їх неповнолітніми у 1970-х роках.

Жінки заявили, що Форман вступав з ними у статевий зв'язок, коли їм було від 13 до 16 років. Від 73-річного ексбоксера вимагають відшкодування збитків за сексуальні побої та навмисне заподіяння емоційного стресу.

«За останні шість місяців дві жінки намагалися вимагати мільйони доларів у мене та моєї родини. Вони хибно стверджують, що я піддав їх сексуальному насильству 45 років тому, у 1970-х рр., я рішуче і категорично заперечую ці твердження», – сказав Форман.

Згідно з позовом, Форману було більше 23 років, коли він нібито зґвалтував одну з жінок у готелі та квартирі в окрузі Лос-Анджелес. Вона дочка менеджера та давнього радника Формана, з Джорджем познайомилася, коли їй було 9 років. В одному випадку Форман пригрозив, що якщо жінка не підкориться йому, її батько втратить роботу. Нібито Форман потім наказав жінці зняти одяг, перш зайнятися з нею оральним сексом.

Сексуальне насильство з іншою жінкою почалося, коли їй було 13 років, і включало статевий акт, що почався в 15 років. Жінка сказала, що ймовірне насильство тривало, поки їй не виповнилося 16 років. Згідно з позовом, на момент жорстокого поводження Форману було 24 роки або більше.

Обидві жінки вимагають суду присяжних.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
В нас час навіть відео чи аудіо, якщо зроблене таємно не може разглядатися в суді проти чи за, та ще й можуть засудити того, хто то відео чи аудіо записав, а за те, що ніби сталося 45 чи 50 років тому і що вже неможливо доказати можуть відсудити надцять мільйонів. Маразм.
Добрий Кіт
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил