Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 серпня 2022, 09:16
8884
12

Матч вічних тривог. Металіст розпочав виступи в УПЛ з перемоги над Рухом

Усі недоліки існуючого регламенту було можна було побачити наочно

| Оновлено 25 серпня 2022, 09:16
8884
12
Матч вічних тривог. Металіст розпочав виступи в УПЛ з перемоги над Рухом
ФК Металіст

Головний тренер «Руху» Леонід Кучук у першій грі нового чемпіонату задіяв двох новачків «жовто-чорних» – досвідченого Олексія Довгого та нігерійця Віва Соломона-Отабора. Також дебютував в основній команді «рухівців» і Денис Слюсар, який раніше виступав за юнацьку команду. У стартовому складі «Металіста» теж було чимало новачків – Олександр Каплієнко, Єгор Картушов, Сергій Панасенко та Дмитро Коркішко.

Гості активніше розпочали поєдинок і в дебюті гри міг відзначитись Коркішко, але не зумів перехитрити Паньківа. У свою чергу забракло влучності і Сапузі. Суперники швидко переходили від оборони до атаки і моменти виникали часто. Проте завершальним ударам Панасенка і Танковського також бракувало влучності.

Напруга на полі наростала, ігрових зіткнень не бракувало і арбітру Шурману довелося втихомирювати пристрасті з допомогою жовтих карток. В середині тайму гравці «Металісту» таки зуміли першими відкрити рахунок. Картушов пробивав у рамку воріт, але м’яч від руки Паньківа зрикошетив до Підлепенця, який у падінні головою зумів проштовхнути м’яч у ближній кут. Так Підлепенець відзначився вже у своїй першій грі в УПЛ.

Проте підопічні Леоніда Кучука швидко відновили рівновагу. Климчук на правому фланзі атаки обіграв Мизюка та Федоріва і влучно пробив впритул з дальньою штангою. На 44-й хвилині гри прозвучала повітряна тривога, арбітр призупинив гру і усі учасники матчу пішли в укриття. Згодом матч відновився і на останніх секундах першого тайму після пасу Соломона-Отабора міг відзначитись Руніч, але пробив вище воріт.

Ледь розпочався другий тайм, як знову прозвучала повітряна тривога і настала друга вимушена пауза, яка тривала майже годину. М’ячем більше володіли гравці «Руху», які виконали декілька стандартів, проте захисники «Металіста» встигали випереджати суперників.

У середині тайму Олег Ратій випустив на поле Максима Прядуна, і джокер «металістів» зумів удруге у цій грі вивести свою команду вперед. Прядун після передачі з лівого краю від Коркішка точно пробив низом повз Паньківа. Максим відкрив лік голів у своєму другому клубі УПЛ, тоді як раніше забивав у складі кропивницької «Зірки». А потім вже втретє (!) гру знову було зупинено – через повітряну тривогу.

Матч відновився на 77-й хвилині і Леонід Кучук зробив ще дві заміни в складі своїх підопічних. «Рухівці» докладали всіх зусилль, аби уникнути поразки. Одна з швидких атак завершилася падінням Климчука, проти якого порушив правила Мизюк, проте арбітр вважав, що порушення було до лінії штрафного майданчика «Металіста». Стандарт виконав Федорчук, але пробив над поперечиною воріт. У підсумку своє повернення в УПЛ «Металіст» відзначив важкою перемогою в першій зустрічі з «Рухом».

Українська Прем'єр-ліга. 1-й тур.

«Рух» – «Металіст» - 1:2

Климчук, 41 – Підлепенець, 37, Прядун, 66

Сапуга, 34, Білий, 68, Лях, 81, Слюсар, 90+2 – Каплієнко, 32, Ралюченко, 55, Романюк, 82, Мизюк, 84,

«Рух»: Паньків – Лях, Слюсар, Білий (Дідик, 83), Сич – Сапуга, Довгий (Федорчук, 69) – Руніч (Карабін, 77), Таллес (Притула, 77), Соломон-Отабор (Б. Бойчук, 70) – Климчук.

«Металіст»: Рибка – Каплієнко, Мизюк, Федорів, Романюк – Ралюченко – Картушов, Панасенко (Прядун, 64), Танковський (Порох, 89), Підлепенець (Багачанський, 76) – Коркішко.

Арбітр: Денис Шурман (Київська обл.).

Стадіон: «Україна» (Львів).

РУХ - МЕТАЛІСТ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 29°C

Події матчу

66’
ГОЛ ! М'яч забив Максим Прядун (Металіст).
41’
ГОЛ ! М'яч забив Юрій Климчук (Рух Львів).
37’
ГОЛ ! М'яч забив Євген Підлепенець (Металіст).
Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вячеслав Федак
З перемогою Металіст!
Нажаль,гра без наших легів не та..але нічого не поробиш.У АВЯ по Україні практично всі підприємства разхерячені.-62% всіх статків по Форбсу. Тримаємось.Як і вся країна! 
Выталкиватель парашутистов
Хоть ярославского и нет в Украине, но дело его живёт и побеждает... Это я по поводу арбитража этого матча. Бабло делает свое чёрное дело, не дать два пеналя в ворота Металлиста - стоит больших денег. Кстати, кто-то может сказать, сколько там арбитры выциганили себе денег за игру,на пропитание?
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
witcher_rr
Це ж і я кажу,с..ка яким треба бути дібіло..м,щоб почати тур в таку саме дату+тут же перенести ігри деяких команд,тому що грають в кубках.Трансляції це взагалі жахіття,я розумію,йде війна,але все ж,будній день 13_00-немає слов.БАР.НИ просто й все!!
FoZZy
Хоч матч і не вдалося побачити, але грою залишився задоволений, не стільки грою(бо її не бачив), а результатом. Браво, Металіст! Чекаємо наступної гри та сподіваємося, що не на "пулі Коломойського", бо біда буде 
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gerrard87
Это долбни могли придумать создать календарь с матчем в такую дату, когда извесно что мы воюей с теми кто на важные даты полюбому будет бомбить ставить матч... Еще и этим долбням давать права на трансляцию - верх идиотизма был бы.
Стадо увольней заблакировало трансляцию в итоге матч толком никто не увидел. С этими руководствами УПЛ и УАФ в стране будет хербол, а не футбол
Ну и отдельно стаду которое забанило ссылку - знайте вы такие же как путин
Batya
Металіст із перемогою.  "Україна"  ст.  Карпат, нєх... там Винникам із фекалами грати пнх на арену-Львів.
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил