Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 серпня 2022, 12:58
7719
11

Setanta та УПЛ подадуть скаргу на Групу 1+1 до Нацради з телебачення

Нацрада може застосувати різні санкції щодо телеканалу

| Оновлено 24 серпня 2022, 12:58
7719
11
Setanta та УПЛ подадуть скаргу на Групу 1+1 до Нацради з телебачення
Telegram

Телекомпанія Setanta Sports та УПЛ готують скаргу до Нацради з питань телебачення та радіомовлення.

Справа стосується неправомірного використання їхнього контенту (а саме – трансляції матчів УПЛ) та порушення Закону України «Про авторське право та суміжні права» медіагрупою 1+1 Медіа, включаючи телеканал 2+2.

Надалі Нацрада може застосувати різні санкції щодо телеканалу у разі прийняття відповідного рішення. Розглядається можливість подання судового позову, повідомляє паблік Бий-Біжи.

Цікаво, що трансляцію матчу між «Зорею» та «Ворсклою» було видалено з YouTube-каналу FootballHub через порушення авторських прав. Проте, матч потім був опублікований на каналі ТСН Проспорт.

Раніше УПЛ повідомила про те, що за підсумками матчу 1-го туру між «Зорею» та «Ворсклою» до КДК УАФ буде передано документи щодо порушення правил телепулу.

«Зоря» відмовилася передати каналу Setanta Sports сигнал для трансляції поєдинку з полтавцями, хоча телеканал підписав договір про єдиний телепул УПЛ. Матчі «Зорі» продовжують показувати канали групи 1+1 та їхній YouTube-канал.

Справу буде розглянуто у Контрольно-дисциплінарному комітеті УАФ. Клубу можуть загрожувати штрафи, а потім жорсткіші заходи, зокрема виключення із турніру.

Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Ще першого туру не зіграли як полилося гівно по повній.16 дорослих людей не можуть вирішити питання і поводять себе як барани.Дайте командам спокійно грати, а людям дивитися футбол.ЗАДОВБАЛИ!!!
zzg77
Вот вам и скандал вместо футбола! Эти и славен павелко.
FoZZy
Давно пора дядю Беню приструнити, а то він з 2019 року дуже високо злетів. Хоча не думаю, що це щось дасть, бо в Нацраді теж сидять свої люди, тобто люди яких призначив "простий хлопець" з Кривого рогу, якій танцює під супровід дяді Бені. Але подивимось, що з цього вийде... 
Злий Глобинець
От і добре. І взагалі, якщо  закривати олігархічні канали, то всі. І Порошенка-Вальцмана, і Ахметова, і Суркісів-Коломойського. Тоді більше порядку в Україні буде.