Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 серпня 2022, 03:00
5093
41

Які будуть санкції для Зорі? Справу про телепул передадуть до КДК УАФ

Справу розглянуть в УАФ

| Оновлено 24 серпня 2022, 03:00
5093
41
Які будуть санкції для Зорі? Справу про телепул передадуть до КДК УАФ
upl.ua

УПЛ оголосила про те, що за підсумками матчу 1-го туру між «Зорею» та «Ворсклою» до КДК УАФ буде передано документи через порушення правил телепулу.

«Зоря» відмовилася передати каналу Сетанта сигнал для трансляції поєдинку з полтавцями, хоча телеканал підписав договір про єдиний телепул УПЛ.

Матчі «Зорі» продовжують показувати канали групи 1+1 та на Youtube.

Справу буде розглянуто у Контрольно-дисциплінарному комітеті УАФ. Клубу можуть загрожувати штрафи, а потім жорсткіші санкції, зокрема виключення з турніру.

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 41
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
cerik66
Рух теж післав' вже 5 вітказників то що пів чемпіонату знімете
Jakub Lukasz Salamaj
Треба наказувати не клуби, а керівництво УАФ і УПЛ. Вони гроші заробляють, а на клуби їм насрать. Якщо ця п'ятірка клубів відмовиться від участі, то чемпіонат не буде проводитись. 
Barsa
Сектанта нах
Александр Ад
Люди хочуть дивитися футбол даж там де немае інтернету!А тут оператору кабельному-плати,за ТВ,за інет,а він платить транслюючим каналам.Так баригам з транслюючих каналов цього мало,воні ще окремо з народу (самого бідного в Европі)хочуть за футбольние трансляції стягувати!Совість треба мати.Люді зараз в скрутному материальному становищі!
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kerbs1960
Интересно, кто купит пакет у Сетанты  после исключения 5-ти клубов отказников. Хоть тысячу гривен за весь пакет дадут. Наверное Ахметов, Шахтер  будет смотреть.
Barsa
Никаких санкций не будет ,единого телепула нет !Не все клубы подписались в сетанту
pricolist
Відчуваю, що цей сезон не всі клуби дограють. Але правила є правила, тому якщо не слідуєш закону, то отримуй відповідні санкції. 
Gerrard87
При любом исключении штрафе, либо другом наказании Сетанта идет по пусти русского военного корабля, несмотря что единственный транслятор АПЛ... Чемпионат среди этих 4-х команд куда интереснее было б посмотреть в случае исключения (не дай Бог)
Олександр Чернокур
Сетанту которая 4 й год спокойно транслирует чемпионат Англии вдруг в Украине захватили грузины с целью понятно заработать и выдают эту Сетанту как новость дня .Это выглядит смешно .У нас итак страна прстсовковая где 70.проценьов привыкли футбол должен быть на шару .В нашей стране они революцию.сознания не сделают пока не пройдет поколение совковых шаровиков у многих из которых есть деньги но считают что им все равно должны 
Vladislav Pohily
Трохи не зрозуміла позиція плюсів. Якщо вони кажуть, що весь цей кіпіш виключно через те, що вони хочуть, що б матчі могли дивитись якомога більше людей, то чому тоді не передали сигнал Сетанті, паралельно транслюючи на 2+2 й футболхабі?
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Леха Аксютенко
Правильний підхід. Мені подобається. Думаю виключень з турніру не буде, але штрафи можна зробити такі, щоб просто не було вигідно не віддавати сигнал Сетанті.
DIiMax2
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BARA.bass
Какие в сраку штрафы, тут сразу нужно ставить вопрос ребром, все взрослые люди. Подписали контракт о едином Т. пуле, и в итоге слиться, это цирк. Или второй тур передают все сигнал СЕТАНТЕ, или исключение из УПЛ, и будут полностью правы, так некто не делает, обосрались и воняют.
Злий Глобинець
Якщо глибоко копнути, то євреї-олігархи (і примкнувші до них шістки) пішли на відвертий розкол в українському футболі під час війни. Можливо це помста Коломойського і Суркісів. А можливо і рука москви. Хоча скоріш за все і те, і інше. Як кажуть у народі: яке їхало (москалі, що пруть в Україну), таке й здибало (типу ображених олігархів, які готові  країну здати за бариші).