Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 серпня 2022, 21:27
5394
14

Невдале повернення Вернидуба. Колос на своєму полі обіграв Кривбас

Долю матчу вирішив один результативний удар

| Оновлено 23 серпня 2022, 21:27
5394
14
Невдале повернення Вернидуба. Колос на своєму полі обіграв Кривбас
ФК Кривбас

Матч у Ковалівці мав свою родзинку. Навіть дві, і обидві пов'язані з поверненням. Наставник криворізького клубу Юрій Вернидуб знову вивів на поле команду Прем'єр-ліги, а «Кривбас» через тривалий час знову грає у дивізіоні найсильніших українських команд. Зазначимо, що у вівторок «Колос» став єдиним фактичним господарем свого поля, оскільки проводив матч на домашньому стадіоні.

Перший тайм заключного матчу стартового ігрового дня нового сезону УПЛ, чесно кажучи, розчарував. Криворізці почали трохи активніше і навіть могли відкрити рахунок: після навісу з кутового Банада пробив із відскоком від газону і м'яч пролетів над поперечиною. Але надалі гострих моментів біля воріт тривалий час не виникало. Події здебільшого відбувалися в центрі поля і команди не поспішали форсувати хід гри.

У такій ситуації нелогічним можна вважати взяття воріт гостей. Після навісу з кутового м'яч опинився на лівому фланзі у М'якушка, який навісив точно на Новака. Удар захисника прийняла на себе стійка, але м'яч відскочив до Гончаренка, який зіграв на добиванні. До завершення першого тайму криворіжці так і не знайшли сили на зрозумілу відповідь суперникам.


Фото - УПЛ

А ось другу половину зустрічі гості розпочали активно, але ледь не пропустили ще один гол. Навіс із кутового замикав Попов, удару якого трохи не вистачило влучності. І все ж, плоди серйозної розмови з тренерським штабом «Кривбасу» давали про себе знати. Криворіжці набагато цілеспрямованіше будували свої атакуючі дії. Щоправда, до гольових моментів біля воріт «Колоса» справа доходила нечасто. З хорошої позиції бив Хомченовський, але півзахисник відправив м'яч саме у те місце, де знаходився голкіпер. А велика кількість стандартів не приносила особливих проблем ковалівцям.

Матч, що складався невдало для його команди, дуже розлютив Юрія Вернидуба, який постійно апелював до арбітра. У підсумку, головний тренер «Кривбасу» спочатку отримав жовту картку, а потім був вилучений із технічної зони. Отримавши червону картку, Вернидуб продовжував робити люті спроби докричатися до арбітра. Зрівняти результат міг Хобленко, але з його ударом головою впорався Волинець.

Ковалівці втримали мінімальну перевагу та розпочали новий чемпіонат з перемоги. У 2-му турі «Колос» на своєму полі зіграє з «Рухом», а «Кривбас» проведе гостьовий матч проти «Шахтаря».


Фото - facebook.com/fckoloskovalivka

Українська Прем'єр-ліга. 1-й тур.

«Колос» – «Кривбас» – 1:0

Гончаренко (36)

Волинець (51), Ільїн (66), Гончаренко (79), Мілько (83), Золотов (86), Новак (87) – Банада (63), Семенов (70), Вернидуб (88)

«Колос»: Волинець, Чорноморець, Гончаренко, Новак, Золотов, Мілько, Оріховський, Мякушко (Ісаєнко, 80), Болбат, Ільїн (Смирний, 79), Попов (Лисенко, 69).

«Кривбас»: Сарнавський, Вернидуб, Зотько, Татарков, Якімець, Банада (Кораблін, 65), Н.Волошин (Дебелко, 74), Хомченовський, Понєдєльнік (Шевченко, 46), Семенов, Устименко (Хобленко, 46).

Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)

Стадіон «Колос» (Ковалівка)

КОЛОС - КРИВБАСС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

36’
ГОЛ ! М'яч забив Роман Гончаренко (Колос К).
Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FoZZy
Колосу Браво! Опустили "Зе-проект" на землю... І це тальки початок...
KvlaD
С возвращением, физрук 
romanchik.8409
Вернидуб хамло
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алексей Левченко
Почитав коменти, звідки тут стільки парашенської вати? Цей сайт - це россадник вати, куди дивиться СБУ?
Выталкиватель парашутистов
Продолжаю задавать вопрос всем - почему военнослужащий ВСУ (как Вернидуб себя представляет народу) не на фронте, а руководит футбольной командой??? Как такое может быть в воюющей стране????  Может Арестович прокомментирует? И насчет его поведения... Это просто ужас... Я понимаю, он долго вращался в бандитской команде (Шериф), привык что там все ему разрешалось, по рассказам молдавских арбитров, он часто устраивал разборки прямо в судейских комнатах, зная, что ему ничего не будет... Думал, что тут ему все сойдет с рук. Но арбитр Иванов тоже не пальцем деланный, крышу приличную имеет ахметовскую...