Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 серпня 2022, 20:35
4636
2

Верес завдав поразки Чорноморцю у дебютному матчі Григорчука

Перший офіційний поєдинок під керівництвом старого-нового наставника «моряки» програли

| Оновлено 23 серпня 2022, 20:35
4636
2
Верес завдав поразки Чорноморцю у дебютному матчі Григорчука
УПЛ

У Києві на стадіоні НТК імені Віктора Баннікова відбувся поєдинок першого туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги, в якому зустрілися одеський «Чорноморець» та рівненський «Верес».

«Моряки», які були номінальними господарями, провели перший офіційний поєдинок під керівництвом Романа Григорчука після його повернення в команду. Григорчук був оголошений головним тренером «Чорноморця» ще 1 січня, тож часу створити боєздатний колектив у нього було достатньо.

До початку поєдинку фаворитом, згідно з котируваннями букмекерів, був саме одеський колектив, проте повели в рахунку гості. На 22-й хвилині Дмитро Кльоц зважився на несподіваний дальній удар, і він приніс результат. М'яч після відскоку від газону влучив у штангу, від якої зрадницьки для Дмитра Непогодова влетів у ворота.

УПЛ. Дмитро Кльоц

За кілька хвилин команда Юрія Вірта могла подвоїти свою перевагу. Після навісу від Геннадія Пасіча з лівого флангу Сергій Шестаков з льоту розстрілював ворота з близької відстані, але Непогодов зробив чудовий сейв. Ще раз досвідчений голкіпер врятував «моряків» на початку другого тайму, коли відбив пенальті від Віталія Дахновського.

У той же час Богдан Когут, на відміну від свого візаві, не надто часто був змушений долучатися до гри. Абсолютну більшість часу м'яч знаходився в центрі поля, а загострення, які можна було назвати такими тільки з натяжкою, траплялися досить рідко.

Підопічні Вірта зіграли дуже грамотно, не дозволивши супернику створити загрози біля своїх воріт. Зустріч завершилася мінімальною перемогою «Вереса». При цьому єдиний гол Кльоца справедливо претендуватиме на звання найкрасивішого взяття воріт у турі.

УПЛ

Перерви в поєдинку траплялися лише на водопій через спеку. Повітряних тривог, як і у матчі-відкритті між донецьким «Шахтарем» та харківським «Металістом 1925», не було.

У наступному турі обидві команди проведуть гостьові поєдинки. 27 серпня «Чорноморець» зіграє з харківським «Металістом 1925», а «Вересу» цього ж дня протистоятиме полтавська «Ворскла».

Українська Прем'єр-ліга. 1-й тур.

«Чорноморець» – «Верес» – 0:1.


Кльоц (22).

Джеймс (90) - Вовченко (43), Г. Пасіч (66), Мірошник (90+4), Когут (90+5).

На 48 хв. Дахновський не реалізував одинадцятиметровий (воротар).

«Чорноморець»: Непогодов, Брагару, Гладкий, Джеймс, Єрмаков, Кравченко (Войтіховський, 84), Політило, Салюк (Наумець, 46), Селін, Філі (Плакса, 50), Штогрін (Юсов, 62).

«Верес»: Когут, С. Шестаков (Гагун, 33), Мірошник, Вовченко, Є. Пасіч, Кучеров, Кльоц, Дахновський (Гечев, 86), Лебеденко (С. Шарай, 71), Г. Пасіч (В. Шарай, 86), Гайдучик (Сергійчук, 71).

Стадіон: ім. В. Баннікова (Київ).

Рефері: Микола Балакін (Київська обл.).

ЧОРНОМОРЕЦЬ – ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

22’
ГОЛ ! М'яч забив Дмитро Кльоц (Верес).
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
молодець Верес ,перемога не тількі  по рахунку,но  і по грі
alekos59
Григорчук, чем ты занимался до начала чу ??? Бабло получал, а команда как была утопленник так и осталась.