Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 серпня 2022, 14:16
2775
0

Чорноморець – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У Одесі дмиють нові футбольні вітри

| Оновлено 23 серпня 2022, 14:16
2775
0
Чорноморець – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Чорноморець Одеса

У вівторок, 23 серпня, у Києві на НТК ім. В. Баннікова відбудеться матч першого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють одеський «Чорноморець» та рівненський «Верес». Стартовий свисток рефері прозвучить о 15:00 за київським часом.

Чорноморець


Зміни у футбольному клубі з Одеси назрівали давно. Повернення «моряків» до лав команд-учасниць Прем'єр-ліги супроводжувалося великим скандалом, коли місцевий менеджмент вирішив створити на базі свого колективу філію резервного складу київського «Динамо», до якої окремими штрихами вписувалися ті гравці, завдяки яким «Чорноморець» власне й забезпечив собі підвищення у класі. Керував цим колективом, очікувано, також «динамівець» Юрій Мороз, проте нормалізувати серію невдалих результатів у першій половині сезону так і не вийшло, що призвело до підсумкового 13-го місця перед початком «вічної» зимової паузи.

За час канікул багато що мало б помінятися в «Чорноморці», бо під новий рік у команду повернувся справжній кумир одеситів Роман Григорчук, і колектив поступово почав проводити кадрові чищення. «Нам потрібно ще два-три якісні гравці», «Хочеться відродити атмосферу на стадіоні в Одесі» – два висловлювання з інтерв'ю українського фахівця, датовані 8 та 21 лютого 2022 року відповідно. Що було далі – ви й самі чудово знаєте.

Тепер уже у «моряків», як і практично у всіх команд УПЛ, окрім наших єврокубкових бійців, було достатньо часу для того, щоб як слід підготуватися до старту сезону, який ще не факт, що почнеться, не факт, що триватиме більше одного ігрового дня, і безліч інших умовностей, про які не хочеться ще раз згадувати. «Чорноморець» міг повернути у рідне місто велику гру, але тепер буде змушений поневірятися країною нарівні з усіма. До слова, Григорчук повертається до УПЛ на свій 120 матч у цьому турнірі.

Верес


Що стосується рівненського «Вереса», то колектив Юрія Вірта за час відсутності офіційних матчів зумів зберегти у своїй обоймі ключових виконавців, тому все ще буде досить небезпечною силою в нашому футболі. Досі немає очевидної відповіді на питання, де саме «червоно-чорні» проводитимуть свої домашні матчі, проте календар, згідно з яким вони лише 1 жовтня вперше зіграють як господарі (проти львівського «Руху»), вказує на бажання клубу підготувати саме арену у Винниках для цього завдання.

Рідні стіни та свіжа кров у вигляді кількох цікавих надбань на кшталт Романа Гагуна, Миколи Квасного чи братів Шараїв (вже друга родинна зв'язка у клубі) також мають урізноманітнити прагматичний футбол команди Вірта. Тактикою дрібних успіхів «Верес» минулого сезону зумів дістатися середини таблиці, проте тоді такий футбол можна було пояснити поверненням до УПЛ та тонусом суперників. Зараз доведеться ризикувати, оскільки практично всі підходять до турніру в однакових умовах, на чому вже робив акцент колега з цеху головного тренера рівнян. До речі, "Верес" не забиває вже 343 хвилини в "елітному" дивізіоні, тоді як їхні суперники пропускали 8 матчів поспіль.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Чорноморця» та «Вереса» раніше перетиналися 19 разів у рамках УПЛ та Першої ліги. Спостерігається схожа за кількістю перемог кожної із команд статистика – 9 успішних ігор для «Чорноморця», 7 перемог «Вереса» та 4 нічиї. Востаннє суперники грали в офіційному матчі минулої осені – матч в Одесі завершився перемогою рівнян із рахунком 1:0. За гостей відзначився Євген Пасіч.

Орієнтовні склади


«Чорноморець»: Непогодов – Селін, Єрмаков, Джеймс, Путря – Кравченко, Політило – Кузик, Юсов, Брагару – Штогрін.

«Верес»: Когут – Є. Пасіч, Вовченко, Мірошник, С. Шестаков – Кучеров, Кльоц – Г. Пасіч, С. Шарай, Дахновський – Гайдучик.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що номінальні господарі поля зможуть здобути перемогу у майбутній грі. Нашою ставкою буде позиція – «Чорноморець» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.75 за лінією Parimatch.

23 серпня, вівторок

«Чорноморець» – «Верес»
Київ. НТК ім. В. Баннікова. 15:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа Setanta Spots
ЧОРНОМОРЕЦЬ - ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch  
  • 1.96
  • 3.60
  • 3.82
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.96
  • 3.60
  • 3.82
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?
Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 14
Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату

Анчелотті оцінив матч із Реалом Сосьєдад, в якому він не випустив Луніна
Футбол | 27 квітня 2024, 07:01 3
Анчелотті оцінив матч із Реалом Сосьєдад, в якому він не випустив Луніна

Карло прокоментував мінімальну перемогу королівського клубу (1:0)

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.