Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Серена Вільямс – Емма Радукану. Прогноз на перше коло WTA Цинциннаті

Різниця у віці між суперницями – 21 рік!

Серена Вільямс – Емма Радукану. Прогноз на перше коло WTA Цинциннаті
Серена Вільямс і Емма Радукану

У 1/32 фіналу престижного хардового турніру серії WTA 1000 у Цинциннаті зіграють легендарна Серена Вільямс (США, WTA 612) та молода зірка з багатомільйонними контрактами Емма Радукану (Великобританія, WTA 13).

Western & Southern Open - WTA 1000

Цинциннаті, США / 15-21 серпня / хард / $ 2,527,250

Чинна чемпіонка: Ешлі Барті (Австралія)

Легендарна 40-річна Серена Вільямс найближчим часом завершить кар'єру і варто припустити, що на цьому турнірі і на US Open американка викладеться на всі 100%.

Досягнення Серени можна перераховувати нескінченно: колишня перша ракетка світу, чотириразова олімпійська чемпіонка в одиночному і жіночому парному розрядах і володар некалендарного Великого шолома в одиночному і парному розрядах, а також єдина як серед чоловіків, так і серед жінок володарка кар'єрного Золотого Шолома (включає в себе перемоги у всіх чотирьох турнірах Великого шолома та на Олімпійських іграх) в одиночному та парному розрядах. Загалом на її рахунку 38 перемог у турнірах Великого шолома, а за кількістю титулів на цих турнірах в одиночному розряді (23) вона посідає друге місце в історії жіночого тенісу і поступається лише Маргарет Сміт-Корт (24).

Усього на її рахунку 73 титули на рівні WTA, 5 перемог на Підсумкових турнірах, а вінрейт у Турі становить 85% (855 перемог до 152 поразок).

Емма Радукану нещодавно стала амбасадором Porshe і цей контракт став її восьмою угодою з відомим брендом. Також у неї великі контракти з Dior, Tiffany, British Airlines, Evian, Nike, Wilson і Vodafone. Вся ця слава до 19-річної тенісистки прийшла після перемоги на US Open 2021. Щоправда, зараз її статистика залишає бажати кращого. Після тріумфу на Великому шоломі представниця Великобританії провела 30 матчів, з яких програла 17 і не виграла жодного турніру.

Різниця у віці між тенісистками становить 21 рік. На момент народження Емми, Серена вже була першою ракеткою світу, виграла 210 матчів на рівні WTA, завоювала 19 титулів, 4 з яких на Великих шоломах.

Переможниця цього матчу вийде на іншу переможницю 1/32 фіналу, якою стане Вікторія Азаренко (WTA 22), або Кайя Канепі (Естонія, WTA 31).

Гра між Сереною та Еммою відбудеться 16 серпня не раніше 18:00 за Києвом.

Прогноз від Sport.ua – перемога Серени Вільямс (ризик, фора по сетах американки +1.5 надійніше).

Parimatch  
  • 2.18
  • 1.69
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 2.27
  • 1.64
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Hater Is Here
прогнозисти з вас... здається, ще не один не справдився, і навіщо взагалі за таке братися, якщо не розумієшся у тенісі