Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 14 серпня 2022, 19:06
1158
0

Айнарс БАГАТСКІС: «Санон найняв персонального тренера, не курив бамбук»

Наставник збірної України – про Іссуфа Санона

| Оновлено 14 серпня 2022, 19:06
1158
0
Айнарс БАГАТСКІС: «Санон найняв персонального тренера, не курив бамбук»
fbu. Іссуф Санон

За підсумками товариського турніру в Туреччині, в якому збірна України програла господарям - збірній Туреччині та чемпіонам Європи – Словенії, і здобула перемогу над Польщею, Айнарс Багатскіс відзначив прогрес Іссуфа Санона.

«Він все довів своєю роботою. Йому треба було трохи часу, щоб зрозуміти, де він знаходиться і яка гра від нього потрібна. Так, звичайно, тренерам, у яких він грав, було приємно мати гравця, який може вирішувати, але його ніхто не навчив грати в командний баскетбол. Зараз він змужнів, став чоловіком і за грою вийшов на новий рівень.

Звичайно, є над чим працювати, але його агресивність, бажання та позитив дають свої плоди. І мені подобається, що він не змінюється. Видно, що він дуже переживає, наприклад, за те що в перших двох матчах у Стамбулі зробив 11 втрат. Але це тому що він більше хоче пасувати, більше хоче загравати наших великих. Тому є помилки і через це треба пройти.

Я б його хотів також відзначити, як приклад для гравців, у тому числі для гравців збірної. Після останньої гри в липні він відразу найняв персонального тренера і продовжив працювати. Він ці три тижні не курив бамбук, як частина гравців, а готував своє тіло. Саме тому зараз він добре виглядає. Вистачає ігрових аспектів, в яких треба додавати, але це баскетболіст, який зараз дає результат», - сказав Багатскіс.

Джерело ФБУ
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.