Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 10 серпня 2022, 18:43
294
0

Айнарс БАГАТСКІС: «Близнюк завжди готовий одразу грати»

Наставник збірної України – про підопічного, який не має ігрової практики

| Оновлено 10 серпня 2022, 18:43
294
0
Айнарс БАГАТСКІС: «Близнюк завжди готовий одразу грати»
ФБУ. Айнарс Багатскіс

Головний тренер збірної України Айнарс Багатскіс розповів про те, в якій фізичній формі знаходяться певні гравці команди, а також поділився думками щодо контрольного матчу проти другої збірної Литви. 

«Стосовно Близнюка я завжди хвилююся найменше. Звісно, ти не можеш не втратити ігровий ритм, якщо не грав майже пів року. Але Богдан завжди приїжджає в таких фізичних кондиціях, що готовий одразу грати.

Герун лікувався і відновлювався з квітня. Бажання, досвід – усе відмінно, однак ігрові навики, ігровий ритм втрачені. Це питання часу, оскільки він приїхав не готовий фізично. Войналович, враховуючи ту роль, яку ми бачимо для нього в команді, як на мене, справляється дуже добре. Андрій увесь цей час був у Ризі, тренувався, тож з ним теж усе в порядку.

Лукашов відчув спину. Не біль, а відчув. Денис, як і всі гравці – важлива складова команди. Вирішили його поберегти. А Ткаченко після перших двох днів тренувань теж відчув спину. Однак сьогодні вже тренуватиметься.

Контрольна гра з литовцями? Дуже багато технічного браку. Моє бажання напередодні гри було одне – я сказав, що ми повинні грати так, щоб нам не було соромно за те, що ми робимо на майданчику, оскільки литовці не важливо, в якому вони складі, не важливо, куди вони їдуть, не важливо, до чого вони готуються – це литовці. Вони розуміють лише мову агресивності. У суперника, можна сказати, була нестандартна команда, вони не рослі. Як і очікувалося, почали ми погано, дозволяли набирати легкі очки. А потім намацали свій ритм, і там уже справа класу. Метою цього матчу було, як я говорив перед липневими поєдинками, добре, що ми мали час потренуватися та провести дві гри в Португалії. Ми тоді також грали далеко в не найякісніший баскетбол. Але через ці ігри більше втягувалися в ігровий ритм. І це зараз найважливіше», - сказав Багатскіс.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Визначено володаря бронзових нагород Латвійсько-Естонської ліги
Баскетбол | 20 квітня 2024, 01:23 0
Визначено володаря бронзових нагород Латвійсько-Естонської ліги

ВЕФ Рига виграв у Вентспілса з рахунком 84:76 і посів третє місце

Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі
Бокс | 19 квітня 2024, 15:36 0
Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі

Джей Опетайя заперечує, що відправив Тайсона на настил рингу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.