Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 05 серпня 2022, 14:09
280
0

1xBet став новим партнером ФК Парі Сен-Жермен

Варто зазначити, що французький клуб є одним із найсильніших у країні.

| Оновлено 05 серпня 2022, 14:09
280
0
1xBet став новим партнером ФК Парі Сен-Жермен

З 1 липня головний спонсор спортивних емоцій та паризький клуб "Парі Сен-Жермен" підписали партнерську угоду, що охоплює наступні три сезони.

Тепер компанія 1xBet – офіційний регіональний партнер клубу в Африці та Азії. За згодою сторін плануються маркетингові кампанії за участю чоловічої професійної футбольної команди. "Ми раді вітати 1xBet як регіонального партнера ПСЖ. 1xBet добре зарекомендував себе на континентах, де клуб має дуже багато вболівальників. Компанія є амбітною зацікавленою стороною у світі спорту", - прокоментував Марк Армстронг, директор з партнерських відносин "Парі Сен-Жермен". .

Варто зазначити, що французький клуб є одним із найсильніших у країні. Нещодавно колектив виграв 11 суперкубок Франції, що є рекордним показником. "ПСЖ є одним із найпопулярніших футбольних клубів у світі. Ми поділяємо бажання досягти успіху у всіх областях і запропонувати шанувальникам абсолютно новий, збагачений досвід у світі спорту. Партнерські відносини між двома сторонами обіцяють цікаві колаборації та проекти. Слідкуватимемо за новинами та вболіватимемо за найкращих разом із головним спонсором спортивних емоцій!", - додали представники компанії 1xBet.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ