Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 серпня 2022, 13:12
613
0

Вольова перемога у футболі

Що таке вольова перемога чи камбек і як на це поставити, щоб виграти?

| Оновлено 05 серпня 2022, 13:12
613
0
Вольова перемога у футболі

Будь-який розпис на спортивні події починається з найголовнішого - парі на результат поєдинку. Але, окрім цього стандартного ринку, з'являються нові. І, серед інших, букмекери намагаються задовольнити будь-які запити гравців, розробляючи нетривіальні результати. До таких відносять і ставку на вольову перемогу.

Вольова перемога, яку ще називають "камбек" - ситуація, коли команда, що програє, встигає не лише зрівняти рахунок, а й стати у підсумку переможцем зустрічі. Вона може бути у будь-якому виді спорту, але особливо цінується у футболі. З простої причини: це в баскетболі відіграти пару очок відставання вважається банальним завданням. А в "грі мільйонів" це означає, що потрібно відповісти щонайменше двома м'ячами на пропущені. При тому, що у футболі не так часто буває 3 голи за матч, це справжній подвиг.

Втім, не така вже й рідкість. Легко назве будь-який шанувальник гри, як його улюбленці у знакових іграх виривали перемогу, незважаючи на всі обставини. Особливо це запам'ятовується, коли відбувається в іграх на виліт, у плей-офф Ліги Чемпіонів, Євро, мундіалю. А зі ставкою, яка на це була розміщена, виходить не лише пережити бурю емоцій, а й непогано заробити – такі варіанти завжди мають чималий коефіцієнт.

У розписі букмекерів може бути різний варіант парі на вольову перемогу. Є ставка просто на те, що такий поворот відбудеться у вибраному матчі, і неважливо, хто стане героєм – потрібно просто клікнути "так" (рідше – "ні"). Інший варіант – це ставка на те, що камбек зробить конкретна команда, збірна чи клуб. У першому випадку коефіцієнт, звичайно, буде спочатку нижчим, адже вольову перемогу може взяти і господарі поля, і гості. Якщо Ви конкретно вказуєте потенційного наздоганяючого, то прибуток буде у рази вище. Але й вгадати такий правильний результат завжди значно складніше.

Як правило, ставки на вольову перемогу розміщують у лайві. Гравець, спостерігаючи по ходу матчу, бачить, що сторона, що програє, налаштована серйозно, вона активно йде вперед, б'є, причому небезпечно, створює 1 за іншим небезпечні моменти, заробляє стандарти, а у того, хто веде в рахунку, все більше захисників "на картках" ". У такій ситуації цілком можна спробувати ризикнути. Є навіть спеціальна стратегія, на фаворита, що програє, яка передбачає, що ставку на його перемогу роблять тільки у випадку, що він пропустить першим, і котирування через це помітно зміняться на користь зростання.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.