Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 серпня 2022, 00:15
17891
7

Динамо – Штурм. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

На штурм чергового бар'єру до заповітної мрії

| Оновлено 04 серпня 2022, 00:15
17891
7
Динамо – Штурм. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

У першу середу серпня віце-чемпіон України в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів зустрінеться із австрійським «Штурмом». Як і двобій попередньої стадії – проти «Фенербахче», домашня гра динамівців знову відбудеться у польській Лодзі на міському стадіоні імені Владислава Крола.

«Динамо»

Відразу після надважкого матчу-відповіді другого кваліфікаційного етапу ЛЧ - проти «Фенербахче», в якому підопічні Луческу здобули перемогу 2:1 (в овертаймі) і пройшли в третій раунд, команда вилетіла до Англії. У Ліверпулі «біло-сині» зіграли благодійний поєдинок проти «Евертона». І програли без варіантів 0:3. Щоправда, у тому матчі Мірча Луческу задіяв експериментальний склад.

А наступного дня після гри з «ірисками» головний тренер «Динамо» відсвяткував свій 77-й день народження. З чим ми його й вітаємо.

Хоча, звичайно ж, хочеться вірити, що головний подарунок своєму наставнику піднесуть, все ж таки, його підопічні у грі проти віце-чемпіонів Австрії.

Напередодні матчу в лазареті «біло-синіх» перебувають два вже звичні пацієнти – Кулач та Супряга.

  • Всі найяскравіші моменти матчу «Динамо» – «Штурм» доступні в режимі Live у нашому Telegram.

Крім того, обов'язково треба згадати про ще одну кадрову втрату. Одразу після другої гри проти «Фенербахче» київську команду залишив Вербич. Словенський півзахисник, якого нерідко використовували в Києві і як форварда, підписав контракт із грецьким «Панатинаїкосом».

Беньямін скористався правилом ФІФА і призупинив контракт із «Динамо» (його угода з «біло-синіми» закінчувалася наприкінці нинішнього року). Цікаво, що президент «Динамо» Суркіс пропонував словенцю новий, покращений контракт, але задля переходу до команди з Афін він пішов на зниження зарплати. Що ж, це його право.


ФК Динамо Київ

Втрата Вербича не має стати дуже відчутною для киян. Це у свої перші сезони у «Динамо» словенець грав роль першої скрипки. А ось останнім часом цей статус втратив. На лівому фланзі півзахисту його можуть замінити одразу кілька українців – Ванат, Антюх, Вівчаренко.

За три дні до початку гри відкрився продаж квитків на гру в касах стадіону (до цього перепустки на матч можна було оформити лише онлайн). Вартість тикетів – не найнижча – від 40 до 150 польських злотих (приблизно від 320 до 1200 гривень).

«Штурм»

Австрійський клубний футбол зараз на підйомі. Причому мову потрібно вести не лише про тамтешнього флагмана – «Зальцбург», а й про інші колективи, котрі здатні голосно заявляти про себе на євроарені.

Минулого чемпіонату Австрії «Штурм» посів друге місце. Вдало команда Крістіана Ільцера стартувала і у новому сезоні. У першому турі «штурмовики» зіграли внічию, а ось у другому – перемогли на своєму полі чинного чемпіона.

Господарі домінували у матчі проти «Зальцбурга» протягом практично всієї гри. У середині першої половини зустрічі Гейлунд відкрив рахунок, на початку другого тайму він же подвоїв перевагу «Штурму». Гості відіграли лише один м'яч за три хвилини до фінального свистка.


ФК Штурм Грац

Після матчу із «Зальцбургом» наставник «Штурму» не приховував своїх емоцій. За словами Ільцера, його підопічні зіграли «дуже правильно». І заслужено перемогли. І якщо вони в такому ж ключі зіграють і проти «Динамо», то перемога від них нікуди не дінеться. Хоча, за його словами, у середу «Штурму» буде «дуже складно».

Перед грою з «Динамо» віце-чемпіон Австрії має певні кадрові проблеми. Відразу чотири гравці основного складу можуть не зіграти у Лодзі. Йдеться про Янчера, Китеїшвілі, Гайргофера і Труммера.

Особисті зустрічі

Досі суперники на євроарені в офіційних поєдинках не перетиналися. Більше того, «Штурм» лише раз до «спарки» з динамівцями був опонентом української команди в єврокубках. Було це у сезоні 2009/2010, коли команда з Граца у кваліфікації Ліги Європи грала з «Металістом». І за сумою двох зустрічей здолала харків'ян: 1:0 та 1:1.

Прогноз

Незважаючи на відсутність у складі динамівського опонента зірок першої величини, колектив із Граца дуже зіграний. І цим він вигідно відрізняється від попереднього суперника команди Луческу. За рівнем індивідуальної майстерності австрійці, можливо, й слабші за «біло-синіх», але з погляду досвіду та ігрового тонусу – як мінімум не гірше. Тому протистояння обіцяє бути напруженим та завзятим. Швидше за все, у першій «серії» ми станемо свідками закритого футболу, в якому суперники думатимуть, насамперед, як уберегти власні ворота. Проте, припустимо, що українська команда здобуде мінімальну перемогу.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Попов, Забарний, Дубінчак, Сидорчук, Шапаренко, Ванат, Буяльський, Циганков, Бесєдін

«Штурм»: Зібенгандль, Газібегович, Вютріх, Боркович, Морлі, Гірлендер, Станкович, Прасс, Хорват, Саркадія, Гейлунд.

3 серпня, середа

Динамо – Штурм
Лодзь. Стадіон «Мейскі». 21:00
ДИНАМО – ШТУРМ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Франсуа Летексьє (Франція)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Parimatch  
  • 2,12
  • 3,30
  • 3,55
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 2,12
  • 3,30
  • 3,52
Сделать ставку Зробити ставку

Опитування

Голосів 109
Спрогнозуйте результат матчу 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між командами Динамо та Штурм, який пройде 3 серпня у Лодзі.

Велика перемога Динамо

19 голосів 17.43 %

Мінімальна перемога Динамо

53 голоса 48.62 %

Нічия

26 голосів 23.85 %

Мінімальна перемога Штурму

9 голосів 8.26 %

Велика перемога Штурму

2 голоса 1.83 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20
Футбол | 23 квітня 2024, 07:25 28
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20

Головним фаворитом все також є Джуд Беллінгем, Ліонель Мессі замикає двадцятку

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 23
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nick07
Віримо в перемогу та прохід далі.
Але потрібні зміни в атакувальній ланці
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Злий Глобинець
Дай то Бог сьогодні Динамівцям перемогти. Бо така безнадьога через клятих рашистів в українському футболі вимальовується, що кожне очко на вагу золота. А перемога - як платина чи діамант.
mrhami
нагнуть любителей х..ла
terhoha
Заберіть кудись бєсєдіна на..й. Уже краще деревяного гармаша в напад.
zelc006
Австрияку на гиляку! Байрактар їм у потилицю! Шуткую, звісно...
Remark
Тут 1-1 итог.