Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі АІК
27.07.2022 20:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:3 2 : 0
Ліга конференцій
| Оновлено 27 липня 2022, 19:35
4578
1

АІК – Ворскла. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій

«Ворскла» намагатиметься зберегти мінімальну перевагу

| Оновлено 27 липня 2022, 19:35
4578
1
АІК – Ворскла. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій
ФК АІК

У середу, 27 липня «Ворскла» проведе матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги конференцій проти АІКа. Як і перший поєдинок, матч-відповідь пройде в Швеції, тому поділ на домашній/виїзний не особливо актуальний. Тим більше зараз, коли правило виїзного голу в єврокубках було скасовано.

АІК

Для АІКу результат першого матчу тижневої давності явно став неприємним сюрпризом. Особливо враховуючи той факт, що не лише рахунок зустрічі, а й перебіг самого поєдинку говорив про перевагу «Ворскли». Головний тренер АІКу Бартош Гржелак явно зробить усе можливе для того, щоб його команда не повторила тих помилок, які були допущені у першому матчі.

У той час, як «Ворскла» мала повноцінні шість днів відпочинку та цілеспрямованої підготовки до матчу-відповіді, у АІКа в самому розпалі чемпіонат Швеції, який проводиться за системою «весна-осінь». Розслаблятися команді Гржелака ніколи – вони продовжують запеклу боротьбу за чемпіонство, але при цьому перебувають у статусі наздоганяючого.

У неділю, 24 липня, АІК на виїзді зустрічався з одним з аутсайдерів чемпіонату Швеції, «Вернаму». Матч завершився з таким самим рахунком, як і гра проти «Ворскли» - 3:2, лише цього разу на користь АІКу. Із захистом у підопічних Гржелака є проблеми, і «Ворсклі» необхідно цим користуватися.

«Ворскла»

Незважаючи на дуже довгий простій та відсутність ігрової практики в офіційних матчах, «Ворскла» постала в першому матчі проти АІКа, мабуть, навіть більш боєздатною, ніж від неї очікували. Хоча, знаючи, яку гру звик ставити своїм командам Віктор Скрипник, називати гру полтавців у першому матчі остаточним продуктом точно не можна.

«Ворскла», на відміну від АІКу, у вік-енд між двома матчами відпочивала. Хоча, напевно, якби у Віктора Скрипника був вибір, він би явно вибрав зіграти у ці дні календарний матч чемпіонату – ігрової практики офіційних матчів «Ворсклі», як і будь-якому українському клубу, зараз явно не вистачає. Так чи інакше, отримуючи цю ігрову практику, «Ворскла» явно має додавати, і в другому матчі очікуємо від зелено-білих рівень гри як мінімум не гірший, ніж минулого тижня.

Як вже було сказано вище, проблем з обороною у АІКа достатньо, і «Ворскла» має цим користуватися. Тим більше, Віктор Скрипник – точно не той тренер, який відсиджуватиметься в обороні та ставитиме автобус: навіть проти сильніших суперників, навіть у єврокубках.

Прогноз на протистояння

Незважаючи на закономірну перемогу «Ворскли» в першому матчі, букмекери наполегливо продовжують віддавати відчутну перевагу в цій парі АІКу. Ми ж вважаємо, що «Ворсклі» цілком під силу знову осоромити скептиків і звести матч у відповідь до нічиєї, чого буде достатньо для виходу в наступний раунд кваліфікації. Коефіцієнт на нічию в основний час матчу-відповіді – 3,82.

Орієнтовні склади:

АІК: Норфельдт – Бьорнстрьом, Папаяннопулос, Мілошевич, Мендес – Абдірахман, Аярі, Ларссон, Рінг – Стефанеллі, Гвідетті

«Ворскла»: Різник – Пердута, Яворський, Зайков, Бацула – Пуцлін, В. Тілль, Козиренко, Олійник – Степанюк, Марлісон.

27 липня, середа

АІК – Ворскла
Сольна. Стадіон Friends Arena. 20:00
АІК - ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:2
Parimatch  
  • 1,63
  • 4,00
  • 4,90
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1,63
  • 3,82
  • 5,00
Сделать ставку Зробити ставку

Опитування

Голосів 54
Спрогнозуйте результат матчу 2-го раунду кваліфікації Ліги конференцій між командами АІК та Ворскла, який відбудеться 27 липня у Стокгольмі.

Велика перемога АІК

2 голоса 3.7 %

Мінімальна перемога АІК

14 голосів 25.93 %

Нічия

29 голосів 53.7 %

Мінімальна перемога Ворскли

9 голосів 16.67 %

Велика перемога Ворскли

0 голосів 0.1 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
Ворскла спокійно має перемагати і в цьому матчі. Ловити суперника на контратаках, який полізе відіграватися. Вірю в полтавчан!