Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

27.07.2022 20:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:0 1 : 2
Динамо Київ Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 27 липня 2022, 20:27
13725
10

Фенербахче – Динамо. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Зіграти через «не можу» та перемогти

| Оновлено 27 липня 2022, 20:27
13725
10
Фенербахче – Динамо. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 27 липня, на стамбульському стадіоні «Шюкрю Шарачоглу» відбудеться повторний поєдинок другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між місцевим «Фенербахче» та «Динамо». Перша гра 20 липня у польській Лодзі завершилася нульовою нічиєю.

У разі перемоги кияни вийдуть до третього раунду кваліфікації ЛЧ, де зіграють проти австрійського «Штурму». А от якщо зазнають невдачі, то доведеться грати у третьому раунді кваліфайну Ліги Європи проти чеського «Словацко».

Фенербахче

Новий чемпіонат Туреччини стартує лише наступних вихідних, тому підготовку до повторного поєдинку проти «Динамо» віце-чемпіони Туреччини розпочали з тренувальних занять.

Вже наступного дня після першої зустрічі з «біло-синіми» Жезус провів повноцінне тренування на базі «канарок». Займалися стамбульці і на клубному стадіоні «Шюкрю Шарачоглу».

  • Всі найяскравіші моменти матчу доступні у режимі Live в Telegram Sport.ua!

За індивідуальною програмою працював півзахисник Хакан Яндаш.

А ось ще одного півзахисника – Луїса Густаво – у складі «Фенера» найближчим часом ми не побачимо. Через те, що бразилець на правах вільного агента перейшов до «Аль-Насру».

Ще одна втрата – захисник Кім Мін Чже. Кореєць перебрався до «Наполі».

Навряд чи зіграє проти «Динамо» ще один захисник «канарок» Сердар Азіз, який після першого поєдинку зовсім не тренувався. У першому матчі проти «Динамо» центрбек зазнав травми. І, судячи з усього, у найближчому поєдинку не зіграє.

Напередодні гри з киянами «Фенер» поповнився черговим новачком. Контракт із клубом підписав уже колишній форвард «Кальярі» Жоао Педро. Проте проти нашої команди він не зіграє.

Ще одна примітна подія з табору наших суперників – за три дні перед грою наставникові «канарок» Жорже Жезусу виповнилося 68 років. Підопічні пообіцяли португальському фахівцю як подарунок перемогу у грі з віце-чемпіоном України.

Вартість квитків на гру висока. Найдешевша перепустка на матч – близько 370 гривень, найдорожча – майже вісім тисяч грн. Придбати квитки на гру можна лише онлайн. Проте для українських уболівальників буде виняток: за день до матчу, а також у день гри, «тікети» можна буде придбати у гостьовій касі.

Динамо

Перша за останні вісім місяців офіційна гра «Динамо» не розчарувала. Хоча й не було належної інтенсивності та автоматизму у діях «біло-синіх», треба визнати, що вони зіграли на межі своїх нинішніх можливостей.

Після матчу Луческу залишився задоволеним своїми підопічними. І пообіцяв у Стамбулі зіграти на перемогу. І в цьому можна не сумніватися.

Інша річ, що черпати резерви для підсилення румунський тренер зараз не може. Але ось варіювати тактиками – чому б і ні? Якщо в першій грі проти «канарок» Луческу здивував свого візаві тим, що зіграв другим номером, то чому б у поєдинку у відповідь не зіграти з позиції сили?

Хоча для такої позиції, ясна річ, його підопічним потрібно додати в «фізиці». І деякі з них йдуть правильною дорогою – Шапаренко, Сидорчук, Дубінчак, Попов. А ось від Циганкова та Буяльського у першій грі чекали більшого. Можливо, вони додадуть вже до повторного поєдинку.

Навряд чи варто очікувати бодай найменшої ротації у складі «Динамо». Очевидно, на «Шюкрю Шарачоглу» вийдуть ті ж гравці «Динамо», які виходили у стартовому складі тиждень тому.

Кадрові проблеми «Динамо» не змінилися. Так само поза грою через травми та пошкодження два форварди – Кулач і Супряга. Тому Бесєдіну на вістрі атаки взагалі немає альтернативи.

Особисті зустрічі

Майбутній поєдинок стане шостим для опонентів. На даний момент перевага за динамівцями: дві перемоги та три нічиї. Усі попередні матчі – у рамках Ліги чемпіонів. Вперше «біло-сині» зустрілися з «канарками» у третьому кваліфікаційному раунді ЛЧ у сезоні 2006/2007. Вдома українці здолали турецького гранда 3:1, а на виїзді було зафіксовано результативну нічию 2:2. За два роки суперники зустрілися вже в одній групі чемпіонської Ліги. Тоді у Києві господарі здобули мінімальну перемогу 1:0, а у Стамбулі опоненти розійшлися «сухою» нічиєю. Ще одну «суху» нічию зафіксовано 20 липня цього року в Лодзі.

Прогноз

Перший поєдинок виявився складним для обох команд, як ми й передбачали. Динамівці ще далекі від своєї оптимальної форми, та й дисбаланс є у підготовці гравців. І на цьому етапі це нормально. Кияни у першому матчі відмовилися і від контролю м'яча, і від коротких передач. І цим серйозно заплутали карти команді Жезуса. Відчувалося, що турки свіжіші, мобільніші, проте за рівнем та класом – команди приблизно одного рівня. До того ж, наприкінці зустрічі турки помітно підсіли.

Нічого не змінилося і перед грою у відповідь. Фаворитом бачиться віце-чемпіон Туреччини, проте лише тому, що грає у рідних стінах, де підтримка «12-го гравця» йому завжди забезпечена. Але інших серйозних козирів у «канарок» зараз немає. Тому наш віце-чемпіон матиме змогу вичавити з гри максимум. Прогнозуємо мінімальну перемогу підопічних Луческу.

Орієнтовні склади:

«Фенербахче»: Байїндір, Кадіоглу, Салай, Тіссеран, Семюел, Кахведжі, Юксак, Аран, Кінг, Валенсія, Россі.

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Попов, Забарний, Дубінчак, Сидорчук, Шапаренко, Вербич, Циганков, Буяльський, Бесєдін.

27 липня, середа

Фенербахче – Динамо
Стамбул. Стадіон «Шюкрю Шарачоглу». 20:00
ФЕНЕРБАХЧЕ  ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбитр: Массіміліано Ірраті (Італія)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Parimatch  
  • 1.80
  • 3.65
  • 4.50
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.70
  • 3.5
  • 4.44
Сделать ставку Зробити ставку

 

Опитування

Голосів 106
Спрогнозуйте результат матчу 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між командами Фенербахче та Динамо, який пройде 27 липня у Стамбулі.

Велика перемога Фенербахче

9 голосів 8.49 %

Мінімальна перемога Фенербахче

35 голосів 33.02 %

Нічия

21 голос 19.81 %

Мінімальна перемога Динамо

36 голосів 33.96 %

Велика перемога Динамо

5 голосів 4.72 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 10
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
inflicted
Знову не подивимось трансляцію?
nick07
і де автор побачив  в першій грі те що не розчарувало? 
Так, звісно що потрібн опобажати ДК лише перемоги, але..... перша гра не показала за рахунок чого вони планують проходити в наступний раунд.
Тим не менше віримо в команду і бажаю пройти якомога далі
Maslyaspor
Всім серцем з Динамо і хочу помилитись , але чомусь думаю програють , максимум додатковий час і пенальті це буде реальний шанс для Динамо .
kadaad
Снова в атаке деревянный тормоз Беседин!? Это жесть!
KvlaD
Тут хз, возможно, 1-0 Фенер
terhoha
Бєсдіна за рускім корабльом. Знову Динамо буде грати 10 проти 11.