Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 липня 2022, 11:12
45
0

Стратегія «драбинка на фаворитів» у ставках на змішані єдиноборства

«Драбинка на фаворитів» у єдиноборствах: що це таке і як на неї ставити, щоб виграти

| Оновлено 26 липня 2022, 11:12
45
0
Стратегія «драбинка на фаворитів» у ставках на змішані єдиноборства

У світі ставок на змішані єдиноборства все почалося нещодавно. ММА отримав офіційне оформлення не так давно. Але бої в октагоні вже стали дуже популярними. Але вже беттори намагаються не просто робити парі, а й працюють над спеціальними беттинг-стратегіями, що спрямовані насамперед на те, щоб прибуток зі ставок зріс. Деякі з них показують досить високу ефективність. До таких експерти відносять і так звану "Лесенку на фаворитів".

Один із козирів стратегії у її відносній простоті. Тут не потрібно проводити особливо глибокий аналіз, досить вибирати ті поєдинки, у яких є очевидний лідер. Для новачка досить просто вибирати ті бої, в яких учасниками виступають представники елітної двадцятки поточного рейтингу, а суперники – поза цим списком. Далі розміщуються ставки на те, що сильніший спортсмен отримає у поєдинку проти номінального аутсайдера на чисту перемогу. Звичайно ж, коефіцієнт на такий результат не просто низький, але фактично "сміттєвий", не цікавий. Наприклад, можливо коефіцієнт на перемогу лідера може бути лише на рівні 1,2, або навіть нижче. Звичайно ж, прибуток з такої ставки, якщо він одинарний, буде маленьким, фактично мінімальним. Щоб на цьому заробляти, потрібно оформляти не ординари, а "грати драбинкою", складати складну ставку з подібних подій. Якщо все прорахувати, то вже за 4-5 матчів одного івента, тобто за 1 вечір, стартовий номінал банку можна збільшити щонайменше вдвічі.

Якщо гравець не хоче грати драбинкою, ризикуючи всією сумою, то можна розглянути варіант із оформленням традиційного експресу. Тоді передбачається розміщувати мульти-ставку на фаворита, збираючи купон на 4, а то й на 3 матчі, обираючи тільки ті бої, де є сильніші спортсмени, і ставити на те, що вони і виграють. Хоча є завжди певний ризик, проте досвідчені гравці вважають, що, коли беруть перемоги фаворитів ігрового дня, шанси на підсумкову перемогу дуже високі. Є, щоправда, одне застереження: рекомендують уникати тих боїв, у яких восьмикутник виходить проти сильного гравця якийсь невідомий новачок, особливо якщо йому обіцяють хороші перспективи. "Темні конячки" завжди небезпечні, і в таких матчах ймовірність програшу фаворита може бути недооцінена, тож у ставці ризик надмірно високий.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.